Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Gigel Zisu
7 ani si 3 luni

Sunt pacient al d-lui profesor din 2009.un om si un medic de o deosebita valoare,ii multumesc si pe aceasta cale pentru profesionalismul de care da dovada in actul medical.faptul ca pot sa scriu acum aceste randuri se datoreaza actului medical de care a dat dovada pe timpul internarilor mele in spital. multa sanatate domnule doctor si putere de munca pentru a mai prelungi viata multor pacienti.cu multa stima

sidonia
8 ani si 8 luni

Mare om, mare caracter!

Iulia Vochitoiu
8 ani si 8 luni

Logodnicul meu a fost operat de dl. profesor dr. jinga care este o personalitate de exceptie atat din punct de vedere profesional cat si uman.
cu toate ca are timpul extrem de limitat, gaseste resurse sa fie aproape de fiecare pacient. conditiile de spitalizare sunt foarte bune si personalul este bine pregatit. eu il recomand din toata inima pe dl. doctor.

mariana
8 ani si 10 luni

Domnulconferentiar dr viorel jinga este un profesionist de exceptie,am fost pacienta dumnealui, dupa operatia care am facut-o acum 1 an simt ca mi-a fost data a doua sansa la viata.
ii multumesc cu recunostiinta.

artista
10 ani si 4 luni

Sunt pacienta d-lui conf.dr.jinga viorel si am fost impresionata de modul exceptional in care am fost tratata si primita la clinica panduri. am simtit ca sunt pe maini sigure,in conditii de spital occidental, cu personal bine pregatit. ii multumesc si pe aceasta cale pentru eleganta sa si profesionalismul demonstrat in tratarea mea.

PINTILII Radu
10 ani si 4 luni

Intr-adevar, dr. jinga este un foarte bun specialist. il recomand din toata inima.

Mumu
10 ani si 4 luni

Intr-adevar, dl.dr. jinga viorel este cel mai bun in meseria pe care o practica si are si un suflet mare. a operat persoane ffff dragi mie, redandu-le din nou viata. poate ca se ajunge greu la dansul, deoarece are timpul plin de dimineata pana seara, dar incercati sa luati legatura cu dansul chiar in spitalul unde lucreaza. este aproape de oameni si este cel mai bun urolog dupa parerea mea.

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter