Coronavirus Update

Dr. Valentin Voinescu
Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021.411.10.55

19 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ciolan
Ciolan
5 ani si 4 luni
Mergeti la Dr Gangu. Este un profesionist nu ca acest ursuz, badaran si necioplit.
Cristina
Cristina
5 ani si 7 luni
Dl Voinescu l-a operat de hipospadias pe baietelul nostru, la 11 luni. A facut o treaba excelenta. Nu e un om comunicativ, e insa un profesionist. Ne-a raspuns intotdeauna la intrebari, inclusiv dupa interventie. Eu cred ca asta e si rolul lui, de medic in primul rand, cred ca nu e un vorbaret si un sociabil de felul lui, dar treaba si-o face profesionist. Noi il recomandam cu drag
Nicoleta
Nicoleta
6 ani si 10 luni
Un medic dezinteresat de pacientii sai. Nu-l recomand.
Nicoleta
Nicoleta
6 ani si 10 luni
Parerea mea despre acest medic nu este una tocmai buna. Pe langa faptul ca cere foarte multi bani, nici macar nu se intereseaza de starea pacientilor sai. De cele mai multe ori se intampla sa nu se intereseze de sanatatea pacientilor acei medici care nu sunt multumiti de banii primiti, dar se pare ca exista si oameni de genul asta. Nu il recomand!!!
NICOLAE POPESCU
NICOLAE POPESCU
7 ani si 7 luni
Cu o strictura uretrala am fost la mai multi medici urologi in tara care, fara sa stea pe ganduri ma trimiteau la uretrotomie. Acesta interventie este destul de barbara si are sanse mici de rezolvare pe termen lung (cca 30%), dupa care te chinui in continuare. Doctorul Voinescu realizeaza , printre putinii din tara, urtroplastia, interventie mai complexa , dar care rezolva necazul. Mie mi-a facut inainte de a ajunge la urtroplastie o interventie soft - dilatatie progresiva, care a fost foarte eficienta si dupa 13 luni de la interventie sunt in limite rezonabile. Ii multumesc din suflet doctorului Voinescu care a acceptat dialogul si a cooperat la sugestii. Despre tarife , cred ca sunt p***ai ; si apoi ca sa scapi de suferinta , trebuie sa platesti nu? Ar fi mai bine sa plece si ultimii doctori adevarati si sa-i cautam pe alte meleaguri ?
Codrescu
Codrescu
7 ani si 7 luni
Consultatie ursuza, superficiala, neprofesionista. Nu l-as recomanda nici unui dusman.
Maria Comanescu
Maria Comanescu
7 ani si 9 luni
Nu l-am cunoscut personal pe dl dr Valentin Voinescu, dar pot sa spun ca interventia chirurgicala de care a beneficiat tatal meu acum 4 ani, a fost cu adevarat reusita. Fireste, comunicarea este importanta, dar sunt situatii cand MANA CHIRURGULUI face mai mult decat vorbele. Sa-i dea D-zeu sanatate si putere sa ajute bolnavii care depind de d-lui.
nelucelpatit
nelucelpatit
7 ani si 10 luni
Consultatie superficiala, dezamagitoare fata de preturile exagerate practicate la MedAss. Dezinteresat de pacient, intr-un cabinet trist, la subsolul cladirii,fara PC, interesat in mod vadit doar de bani. Poate ar fi mai bine sa se pensioneze. Nu il recomand asa cum recomanda dansul medicamentul Omic Tocas ca fiind universal pentru orice probleme urolugice.Mi-a pus gresit diagnosticul de doua ori si am platit multi bani pentru asta.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Valentin Voinescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

19 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Valentin Voinescu

Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter