Coronavirus Update

Dr. Stelian Pana
Medic specialist in Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica Planificare familiala
Medic la Spitalul clinic FILANTROPIA
Adresa: Bd. Ion Mihalache nr. 11
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.318.89.37; 021.318.89.38
vezi CV-ul medicului

17 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ana Maria, Craiova
Ana Maria, Craiova
5 ani si 10 luni
Am fost diagnosticata si operata de Dl. Doc. Pana Stelian (endometrioza). Sunt onorata ca am avut sansa sa il intalnesc. Este un adevarat profesionist, un om sufletist, foarte atent cu pacientii. Apreciez munca si devotamentul sau pentru cariera aleasa: un chirurg de exceptie. Operatiile lui sunt adevarate "opere de arta", in sens medical, cu incizii extrem de mici, care se vindeca repede, fara cicatrici urate, chiar grosolane pe care le fac alti chirurgi. A devenit doctorul meu de suflet si de atunci prefer sa vin din Craiova in Bucuresti pentru orice control. In ceea ce priveste Spitalul Filantropia, am fost placut surprinsa sa vad la un spital de stat: conditii excelente, aparate de ultima generatie, foarte curat si organizat, cu medici foarte buni. Un adevarat spital de nivel european din punct de vedere al bazei materiale si al personalului medical. Daca voi avea o sarcina, cu siguranta voi naste la Spitalul Filantropia cu Dl. Doc. Pana Stelian si anestezist Dna Doc. Cristescu Ramona.
Elena
Elena
6 ani si 2 luni
Eu sunt insarcinata in 39 saptamani si sunt pacienta doctorului Pana.Sora mea a nascut acum 2 luni cu el si totul a decurs in regula.I-a supravegeat sarcina, i-a dat analizele necesare de facut si a fost disponibil chiar si de sarbatori cand era LIBER! In afara faptului ca nu este un doctor "pupincurist" si este strict si la obiect nu vad nici o problema a el.Cred ca este doar o chestie de comunicare pacient-doctor si compatibilitatea dintre doi oameni! Nu il iau in brate ca doctor neaparat, este un tip ff rece, dar macar e profesionist si nu iti baga mana in buzunar, toata sarcina nu a facut nici macar o aluzie la bani, iar despre analize m-a trimis acolo unde eu am gratuitate, chiar a specificat ca nu are rost sa le platesc daca pot beneficia de ele gratuit.Imi pare rau de fetele care au avut experiente proaste cu el, dar poate tine de mai multi factori.Revin cu inca o parere dupa ce nasc:)
Dinca Theodora-Eliza
Dinca Theodora-Eliza
6 ani si 3 luni
Pe 23 iulie 1998 am vazut lumina zilei pentru prima oara sub atenta ingrijire a dumneavoastra. Va multumesc! Dupa atatia ani poate vom reusi sa ne vedem, sa vedeti ce copil frumos ati adus pe lume.
manuela
manuela
6 ani si 11 luni
este un medic de exceptie il cunosc din 1999....nu ii pot reprosa nimic, am nascut cu el....am fost foarte multumita.....
teodora
teodora
7 ani si 24 zile
A fost medicul meu la prima sarcina dar l-am schimbat la timp(16 saptamani) si am adus pe lume un baietel sanatos si frumos cu ajutorul dr Pechi Laurentiu iar acum sunt insarcinata si cu fetita. Nu vreau sa-mi mai amintesc prin ce am avut de trecu din cauza acestui doctor(stres, injosiri,amiocenteza)-un medic frustrat. Doamne ajuta ca doar El ne indeamna la cele mai bune alegeri!
Adrian Matca
Adrian Matca
7 ani si 1 luni
Un medic de exceptie. Un profesionist 100%. Felicitari si ii multumim ca mai avem asa ceva in Romania !
elena draghici
elena draghici
7 ani si 1 luni
Este medicul meu de peste 14 ani.....un doctor tare bun cu un suflet frumos.d
babanica
babanica
7 ani si 1 luni
dl.dr.Pana este un doctor cu o tinuta profesionala excelenata, un diacnostician foarte bun,un doctor care iti oferea incredere ca totul va fi bine, unul din putinii doctori care te asculta ce ai des spus,ar trebui iubit de dumnezeu inzecit, are grija de o fiinta si aduce pe lume o alta fiinta, un inger
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Stelian Pana


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

17 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Excelenta

Dr. Stelian Pana

Medic specialist in Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica Planificare familiala
Medic la Spitalul clinic FILANTROPIA
Adresa: Bd. Ion Mihalache nr. 11

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter