Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 18 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Stefan Ciurel?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Fam. Ciurel
10 ani si 8 luni

familia anunta ca doctorul a fost plecat la ski totul a fost o inscenare sa scape de dna il gasiti in acelasi loc.

Mihaela Ilie
14 ani si 3 luni

Cu mare tristete si intarziere am aflat despre plecarea prematura a domnului dr. Stefan Ciurel. Ii multumesc si acum pentru ajutorul pe care ni l-a dat ori de cate ori am avut nevoie (pentru socrul meu, imobilizat la pat). Un medic bun, dar mai presus de orice, un om deosebit! Multi medici ar fi avut ce invata de la dr. Ciurel! Dumnezeu sa-l odihneasca! Mare pacat ca a trebuit sa ne paraseasca atat de curand. Familia Ilie, Bucuresti

Lorelei
14 ani si 4 luni

Doctore! Ai plecat si eu, azi, de ziua ta am aflat! Imi pare rau ca ai plecat! Am pirdut un prieten,un doctor bun si un Om oricand dispus sa ajute...rar ca tine printre cei ramasi. Si cum n-am mai gasit destul timp sa povestim si cum mai erau multe de spus, de inca ratacesti printre noi, cum regret ca nu mai esti,poate ajungi sa afli ca-mi pare rau ca ai plecat. Dumnezeu sa te odihneasca.

prieten
14 ani si 6 luni

Un doctor si mai presus de toate, un prieten altruist, intelegator, vesnic vesel si dispus sa-i ajute pe ceilalti, asa va ramane in sufletul nostru.Chiar daca nu toti au putut spune cat de mult le lipseste si cat de mult sufera pentru pierderea sa, el acolo sus vede si intelege.Iti vom purta o amintire vie.

Fam. IACOBET
14 ani si 6 luni

Cu durere in suflet sintm alaturi de DISTINSA FAM. CIUREL indurerata de pierderea prematura a fiului lor Dr.STEFAN CIUREL. DRAGUL NOSTRU DOCTOR SI PRIETEN vei ramine viu in inimile noastre.Profesionalismul,sensibilitatea si increderea ce ne-ai transmis-o in momentele de grea incercare in vietile noastre nu pot fi uitate niciodata.Datorita tie dr. nostru bun, sotul meu este in viata.DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA.

o colega
14 ani si 7 luni

Adio, doctore! Ne-ai lasat tristi si cu sufletul frint. Un coleg extraordinar,un Om, un barbat rafinat, un nonconformist-asta am pierdut.Ne va fii greu fara tine, dar poate Dumnezeu avea mai mare nevoie de tine acolo sus.

Constantin
14 ani si 7 luni

Doctore Stefan Ciurel iti scriu cu inima si sufletul frant de aici de unde ai facut eforturi uneori chiar fantastice intelectuale si morale ca sa salvezi sute de pacienti, prieteni cunoscuti sau necunoscuti, dusmani si dusmance declarati sau nedeclarati, raman mirat de ce Dumnezeu nu a facut acelas lucru si cu tine. Ma intreb si ma voi intreba mereu de ce a venit acest ceas nefast din viata ta asa de timpuriu. Pentru ce noi toti sa ramanem fara un om deosebit, un renumit chirurg si un tata care facea foarte mult pentru toti urmasii sai. Poate ca toti cei apropiati au fost prea neiertatori cu tine si acum au momente de meditatie dar ESTE PREA TARZIU. DUMEZEU SATI IERTE TOATE PACATELE !

l. duca
14 ani si 7 luni

cu doar cateva zile in urma imi scria bucuros ca pleca la ski de sarbatori...

Locatie medic

Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214106910

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter