Coronavirus Update

Dr. Stefan Ciurel
Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021.411.10.55

18 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Fam. Ciurel
Fam. Ciurel
7 ani si 5 luni
familia anunta ca doctorul a fost plecat la ski totul a fost o inscenare sa scape de dna il gasiti in acelasi loc.
Mihaela Ilie
Mihaela Ilie
11 ani si 1 zile
Cu mare tristete si intarziere am aflat despre plecarea prematura a domnului dr. Stefan Ciurel. Ii multumesc si acum pentru ajutorul pe care ni l-a dat ori de cate ori am avut nevoie (pentru socrul meu, imobilizat la pat). Un medic bun, dar mai presus de orice, un om deosebit! Multi medici ar fi avut ce invata de la dr. Ciurel! Dumnezeu sa-l odihneasca! Mare pacat ca a trebuit sa ne paraseasca atat de curand. Familia Ilie, Bucuresti
Lorelei
Lorelei
11 ani si 1 luni
Doctore! Ai plecat si eu, azi, de ziua ta am aflat! Imi pare rau ca ai plecat! Am pirdut un prieten,un doctor bun si un Om oricand dispus sa ajute...rar ca tine printre cei ramasi. Si cum n-am mai gasit destul timp sa povestim si cum mai erau multe de spus, de inca ratacesti printre noi, cum regret ca nu mai esti,poate ajungi sa afli ca-mi pare rau ca ai plecat. Dumnezeu sa te odihneasca.
prieten
prieten
11 ani si 2 luni
Un doctor si mai presus de toate, un prieten altruist, intelegator, vesnic vesel si dispus sa-i ajute pe ceilalti, asa va ramane in sufletul nostru.Chiar daca nu toti au putut spune cat de mult le lipseste si cat de mult sufera pentru pierderea sa, el acolo sus vede si intelege.Iti vom purta o amintire vie.
Fam. IACOBET
Fam. IACOBET
11 ani si 3 luni
Cu durere in suflet sintm alaturi de DISTINSA FAM. CIUREL indurerata de pierderea prematura a fiului lor Dr.STEFAN CIUREL. DRAGUL NOSTRU DOCTOR SI PRIETEN vei ramine viu in inimile noastre.Profesionalismul,sensibilitatea si increderea ce ne-ai transmis-o in momentele de grea incercare in vietile noastre nu pot fi uitate niciodata.Datorita tie dr. nostru bun, sotul meu este in viata.DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA.
o colega
o colega
11 ani si 3 luni
Adio, doctore! Ne-ai lasat tristi si cu sufletul frint. Un coleg extraordinar,un Om, un barbat rafinat, un nonconformist-asta am pierdut.Ne va fii greu fara tine, dar poate Dumnezeu avea mai mare nevoie de tine acolo sus.
Constantin
Constantin
11 ani si 3 luni
Doctore Stefan Ciurel iti scriu cu inima si sufletul frant de aici de unde ai facut eforturi uneori chiar fantastice intelectuale si morale ca sa salvezi sute de pacienti, prieteni cunoscuti sau necunoscuti, dusmani si dusmance declarati sau nedeclarati, raman mirat de ce Dumnezeu nu a facut acelas lucru si cu tine. Ma intreb si ma voi intreba mereu de ce a venit acest ceas nefast din viata ta asa de timpuriu. Pentru ce noi toti sa ramanem fara un om deosebit, un renumit chirurg si un tata care facea foarte mult pentru toti urmasii sai. Poate ca toti cei apropiati au fost prea neiertatori cu tine si acum au momente de meditatie dar ESTE PREA TARZIU. DUMEZEU SATI IERTE TOATE PACATELE !
l. duca
l. duca
11 ani si 3 luni
cu doar cateva zile in urma imi scria bucuros ca pleca la ski de sarbatori...
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Stefan Ciurel


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

18 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Stefan Ciurel

Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter