Coronavirus Update

Dr. Remus Elvis Maxim
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

10 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21550573029
Utilizator2155057302
9

2 ani si 5 luni
Nu e deloc ok acest dr. Maxim, am fost la el pentru un control de sarcina si in afara de faptul ca nu mi-a eliberat nicio adeverinta desi m-a consultat, m-a tratat atat de ironic si cu superioritate de m-am intrebat oare cine m-a pus sa merg la el. Aveam pe trimiterea de la medicul de familie recomandare si pentru ecografie dar nu a vrut sa imi faca (desi avea aparatul de ecografie in priza si pornit). Mi-a zis sa merg la privat si ca imi fac cei de acolo ecografie. Am vrut sa ii pun cateva intrebari legate de sarcina dar ne-a dat de inteles ca el se grabeste ca trebuie sa ajunga si in sala de operatie (desi noi aveam programare la el la 8:30 si atunci ne-am si prezentat). In afara de asta i-am spus de la inceput istoricul medical si despre faptul ca am avut o trauma cu un medic ginecolog foarte aiurea din Cluj (o interventie extrem de dureroasa) si se pare ca asta l-a suparat pentru ca inainte de a ma urca pe masa de control m-a intrebat ironic daca vreau sa vina sotul sa ma tina de mana... Nu recomand deloc acest medic.
Adriana
Adriana
6 ani si 11 luni
In urma cu 6 luni am avut o operatie la Cluj la spitalul municipal si la controlul de 6 luni am ales sa merg la consultatie in Sibiu, alegandu-l pe dr Maxim programandu-ma la o clinica privata si platind o caruta de bani. M-a certat foarte tare ca nu m-am operat in Sibiu, ca ce noi nu avem medici competenti in Sibiu? Draga domnule doctor eu am platit consultatia sa ma consultati nu sa ma certati pe banii mei!!! Am fost foarte trista cand am iesit de la dansul si nemultumita de consultatie. In democratie alege fiecare unde doreste sa fie operat. Adriana
Codruta
Codruta
7 ani si 2 luni
Fiind plecata de mai multi ani din tara, nu am mai avut tangenta cu medicii sibieni, dar de curand, am avut sansa sa ajung la dr Maxim, la o clinica privata. Am ramas placut impresionata de profesionalismul lui si de rabdarea cu care mi-a raspuns la intrebari. Nu pot decat sa ma bucur ca mai exista astfel de medici in Romania!
Alina
Alina
7 ani si 3 luni
Eu incerc sa ma feresc cat pot de doctori si de spitale, insa daca am o problema care sa tina de ginecologie, mereu apelez la Dr. Maxim. Intotdeauna mi-au placut doctorii din spitalul militar, iar el este un exemplu de doctor implicat, mi-a explicat frumos ce am, mi-a recomandat tratament chiar si pentru boli care nu tineau de departamentul lui. Mereu voi avea incredere in el!
elena
elena
7 ani si 6 luni
Pot spun jos palaria pt domnul doctor
eleonora
eleonora
7 ani si 6 luni
Nu are abilitati de comunicare,e arogant si plictisit, nu raspunde la intrebari(tacerea mai ascunde si incompetenta citeodata)si cind raspunde foloseste expresii jignitoare si umilitoare care in aceasta sensibila bransa a medicinei nu-si au locul,sau se face ca n-aude.As fi trecut si peste asta daca ma simteam mai bine dar nici profesional nu prea straluceste.In cabinetul de consultatii nu a mai fost loc pentru un scaun sa stea si pacienta ca ea e bolnava si nu sare pe masa ginecologica direct din usa.
MIHAELA
MIHAELA
7 ani si 8 luni
D-l Maxim poate fi descris in cateva cuvinte: CEL MAI INCOMPETENT MEDIC DIN SIBIU.Ce este mai trist e ca lucreaza la o clinica buna din oras pe care o face de ras pentru ca eu a doua oara acolo nu mai calc. Nu poti sa te consideri un medic specialist si sa nu fi in stare sa interpretezi corect o ecografie. Dl "doctor" ar fi bine sa isi schimbe meseria.
Miriam
Miriam
7 ani si 8 luni
Acest medic mi-a fost recomendat ca fiind un medic bun si amabil. Am ramas extrem de dezamagita de atitudinea neprofesionala a dr Maxim, care a fost total neinteresat de problema mea de sanatate, in schimb era interesat de viata mea privata. Dezamagirea a fost legata si de faptul ca abia raspundea la intrebarile mele, ba nu s-a sfiit sa revina la ceea il preocupa pe dinsul. Din pacate, femeile in RO nu sunt tratate cu demnitatea si respectul cuvenit unei paciente.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Remus Elvis Maxim


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

10 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Remus Elvis Maxim

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter