Coronavirus Update

Dr. Razvan Mateescu
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.316.16.02

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Maria Ana Stancescu
Maria Ana Stancescu
5 ani si 9 luni
Cred ca dpdv al actului medical (2015) am fost caz de Guiness Book. Ac***a diabet 2 cu complicatii, HTA, sindrom metab, noduli tiroidieni, steatoza hepatomegalie si neoplasm endometrial, plus obezitate 106kg) operatia a fost f dificila pt medic si de mare risc pt pacient. Totul a decurs perfect. Am fost disciplinata si am urmat cu exactitate indicatiile medicului si efectele urmarite s-au produs cu precizie de ceas. Ce imi cerea, accea faceam si iesea cum spunea dl.dr. Recunosc riscul ce si l-a asumat, apreciez dedicatia fata de pacient, multitudinea cunostintelor si capacitatilor medicale dobandite in cariera si interesul pe care il demonstreaza si post-operator pt caz. Cred ca toata stiinta dlui dr este in operatia mea. Ii multumesc cat voi trai cu recunostinta si respect si admir profesionalismul intregului personal-ordinea-disciplina-cuatenia din sectia ce o coordoneaza.
ANA NICULESCU BUCURESTI
ANA NICULESCU
BUCURESTI

6 ani si 7 luni
Om si medic exceptional,cu un devotament rar intalnit, numai la ce cu har de la Dumnezeu.Ii dorim multa sanatate si putere sa treaca peste inerentele greutati ale vietii sa fie binecuvantat cu tot ce e bun pentru cat bine a facut si cate vieti a salvat. Disponibilitate 5 Comunicare 5 Pregatire 5 Atitudine 5 DOTARE 5
mihaela ivan-trocan
mihaela ivan-trocan
7 ani si 6 luni
un om si un medic extraordinar,datorita dumnealui traiesc,mi-a dat sansa la o noua viata,recunostiinta vesnica ai voi purta si v-a fi vesnic in inima si gandurile mele,superrrrrrrrrrrrrrrr,
elena iordan
elena iordan
8 ani si 9 luni
Number one!!! Il cunosc de mai bine de 10 ani, cunosc si pacientele lui si toate spunem ca e cel mai bun. Dar se vorbeste si de rau din partea altora...care nu au intrare la el...vulpea care nu ajunge la struguri spune ca-s acri.
Emilia
Emilia
8 ani si 9 luni
Un adevarat salvator,cel mai bun medic .Poate ca sunt subiectiva ,dar un profesionist ca dumnealui care nu are nicio retinere din a face si o munca ce nu tine neaparat de cea a unui medic rar am vazut. Dumnezeu sa-l tina sanatos pentru a salva tot mai multe vieti.
gabi
gabi
8 ani si 9 luni
Este un medic foarte bun ,din punct de vedere profesional.Am nascut cu el cele doua fetite ale mele,este adevarat ca nu este adeptul nasterilor prin cezariana (decat daca e cazul).Va pot spune ca ambele nasteri au fost prin cezariana ,datorita unor probleme medicale.Iar la adoua nastere chiar mi-a salvat viata si asta se datoreaza profesionalismului sau. La aceasta nastere am pierdut 1l de sange datorita unei coplicati ginecologice si a facut totul ca sa ma salveze si nu afost de acord cu transfuzia (nu stiu daca spun corect) de sange .Dansul personal a insistat si a urmarit din ora in ora analiza de sange pentru anemie. Desi nu eram pacienta dansului ,si-a dat acelasi interes ca si pentru al pacientelor sale .Chiar daca nu era de garda in ziua aceea, va pot spune ca avenit la mine la reanimare si peste noapte .
ANGELA
ANGELA
8 ani si 9 luni
Dr. Mateescu mi-a slavat viata, m-a operat in prima decada a lunii mai 2010, acum sunt deja externata. Mi-a curatat niste mizerii din burta, care cantareau cca. 2 kg, dar a treia zi de la operatie, eram pe picioare, ma plimbam prin parcul Elias. Dr. Mateescu are maini cu harul Sfantului Dumnezeu, sunt intr-o forma mai buna dupa operatie, decat inainte ! Omul asta face miracole, este sever, deoarece vede cum noi, femeile, venim uneori tarziu la operatie, dupa tratamente idioate asa-zise naturiste, bio-energetice, care nu fac decat sa mareasca volmul fibroamelor, sau chiar sa le cancerizeze ! Doamne ajuta, am avut parte de operatia celui mai bun chirurg din lume !
Emilia
Emilia
8 ani si 9 luni
Un trimis al Bunului Dumnezeu pentru a salva vietile ce dau viata. Nu stiu cati medici fac ceea ce face dumnealui ,totul dar absolt totul( pansat ,vizite, dialog sfaturi si recomandari),aveti toata increderea. Jos palaria domnule doctor.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Razvan Mateescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Razvan Mateescu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter