Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 8 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mugur Cristian Ardelean?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Zahy
6 ani si 4 luni

Am fost operat de domnul dr Ardelean,un om minunat . Nu pot sa-i uit salutul de dimineata din sala de opratie, care mi-a luat toata teama de nou si mi-a redat increderea ca voi trece cu bine peste aceasta incercare a vietii. Conduce o echipa de profesoinisti, carora le multumesc pentru tot ce au facut pt mine. Domnule doctor va urez sanatate si mii de multumiri, iar gindurile mele se vor indrepta mereu spre dumneavoastra

Olga Banica
7 ani si 1 luni

Este un bun profesionist si un adevarat OM.Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista si astfel de oameni.De fiecare data m-a tratat cu seriozitate si profesionalism. Dumnezeu sa-l aiba in grija sa putem beneficia de profesionalismul lui. Ii multumesc din suflet pentru tot si-i doresc multa sanatate.

Cristiana Dumitrescu
7 ani si 3 luni

Domnul doctor Mugur Ardelean a operat-o pe mama si zilele trecute pe matusa mea. Un chirurg de exceptie , este facut pentru chirurgie , este unul dintre acei putini doctori pe care te poti baza si care-si respecta meseria . Ii multumesc din suflet pentru tot si-i doresc sanatate .

stoica gh.
7 ani si 3 luni

am fost operat de mainile de aur ale acestui domn , artist in ale chirurgiei monument de bunatate si profesionalism , suflet bun si cald mereu aproape de cei care ii cer ajtorul si sfatul nu ezitati sa-i cereti ajutorul cand aveti nevoie

palade rodica
8 ani si 10 luni

am fost operata de acest medic deosebit caruia ii multumesc ca mi-a redat sanatatea,doresc multa sanatate familiei sale.Nu pot sa nu multumesc med rez. andreea ionescu o persoana deosebita care sper sa aiba o cariera frumoasa in chirurgie! Dumnezeu sa va aiba in grija.

Irina
9 ani si 4 luni

Cel mai bun doctor pe care l-am intalnit.

ciobanescu gheorghe
9 ani si 4 luni

Am 61 de ani si am fost operat laparoscopic, pe data de 11.o7.2012; de d-nul Ardelean;doctorul rezinednt Ghenosu sidr.Popescu/anestezist.O chipa de profesioniti/oameni. Le multumescu foarte mult si le doresc sanatate si rezultate cat mai bune .

Irina C
10 ani si 3 luni

Mugur Cristian Ardelean este un super profesionist, un chirurg intr-adevar pasionat de meserie si un om cu un suflet f. frumos. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca o operatie poate sa aiba o evolutie atat de simpla si de buna cum s-a intamplat in cazul meu, gratie acestui doctor minunat.

Locatie medic

Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213161600, (centrala)

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter