Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 33 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mircea Ghemigian?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21571395498
2 ani si 9 luni

Am fost operata in mai 2017 de chist pe tiroida. Mi-a spus de la inceput ca nu stie daca scoate toata tiroida sau doar jumatate, difera de ceea ce vede fizic la operatie, dar ca sigur va trebui sa scoata jumatatea cu chist. A scos doar jumatate, a considerat ca cealalta jumatate mai poate functiona corect si ca e mai bine sa lase corpului functiile naturale, macar in parte. Chirurgical, totul a fost bine, cu recuperare completa si o medicatie minima de 25mg. Analizele din 6 in 6 luni de atunci au aratat ca necesarul se acopera de glanda naturala, deci decizia doctorului a fost buna. Nu am probleme legate de operatie, problemele sint legate de functiile endocrine si care trebuie reglate impreuna cu mdicul curant endocrinolog, nu de chirurgul endocrinolog.

Utilizator Sfm
4 ani si 4 luni

Um Om cu suflet mare care repara Oameni. Ploua / ninge / are chef / n-are chef ... el repara oameni. Sa-l vedeti cum arata cand iese din operatie. Cati dintre noi aleg sa faca asta... Sa va ajute Dumnezeu cu sanatate si toate cele de trebuinta. Va multumim Domnule Doctor. PS: Operatie chist tireoglos.

Zainia Mariana
4 ani si 8 luni

Respect!

Tamara
4 ani si 10 luni

Sunt operata de gușa polinodulara voluminoasa de o saptamana de dr.M.Ghemigean și ma simt foarte bine. Lauda și mulțumiri acestui medic extraordinar, un OM deosebit care iși face meseria cu mult suflet și daruire. Aceleași cuvinte de lauda intregului personal al secției de chirurgie. Curațenie, disponibilitate, amabilitate (chiar și mancarea buna) , foarte placut impresionata. De la infirmiera la șef de secție , MULȚUMESC și sa va dea Dumnezeu sanatate

petre georgina
5 ani si 10 luni

Il cunosc pe domnul doctor mircea ghemigean prin intermediul tatalui meu care il cunostea bine pe domnul doctor mircea ghemigean cit si pe tatal dumnealui,ca fiind persoane de o valoare deosebita cu suflete mari care pun viata omului ininte de orice interes personal.

pacient
6 ani si 4 luni

Posibil medic bun pentru altii,dar personal am fost operata in urma cu 14 ani -tiroidectomie totala-si mi-a lasat rest de tiroida care a migrat si-mi pune mari probleme(4 cm),la un control,dl doctor,nu a recunoscut nimic nici macar rez eco,tomo+ biopsie efectuate in spitalul Parhon la inducatia lui.Deci ce parere sa am despre el ca medic?

fanica b
6 ani si 9 luni

Am fost operata de o luna de dr MIRCEA GHEMIGEAN si ma simt extraordinar de bine. Incizia aproape ca nu se mai vede, operatia e foarte reusita si nu pot decat sa aduc multumiri si laude la adresa acestui om si medic"de exceptie".Nu este prea comunicativ, insa meseria si-o face cu mare dibacie si inzestrare de la Dumnezeu. Cit despre bani, nimeni nu mi-a cerut , am dat eu cit am putut, fara sa-mi puna cineva vreo conditie . Sa-i dea Dumnezeu har in continuare, sanatate si putere sa salveze vieti. Doamne ajuta!

Simona
6 ani si 9 luni

Pana acum 2 zile aveam cel mai mare respect pt d-nul dr., dar acum pot spune ca sunt total dezamagita. De ce? Pai sa va spun! In 2009 am fost operata spunandu-i ca mi se scoate toata tiroida, acum am aflat ca mi s-a scos jumatate cealalta jumatate o am cu noduli in ea si trebuie operata si ea. Cum a-ti reactiona? Sa afli ca trebuie o anestezie iar ca trebuie sa trec iar printr-o operatie din neglijenta unui medic? Ca toti anii astia am luat tratament ff mult ca am tahicardie din cauza asta?

Locatie medic

Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213172041

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter