Coronavirus Update

Dr. Mihail Marius Aldea
Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie oncologica Oncologie-ginecologica
Medic la Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
dana
dana
5 ani si 4 luni
As dori sa stiu daca este scumpa o operatie la dansul. Ma puteti ajuta ? Trebuie sa ma operez de cancer la san ..
maria
maria
6 ani si 10 luni
Nu o sa intalniti niciodata un chirurg care sa stea la taclale cu pacientii. Prin natura profesiei, chirurgii sunt zgarciti la vorba. Dl.dr. Marius Aldea mi-a salvat viata. Am fost in stadiul 3C cu metastaze hepatice si omul asta mi-a dat, cu ajutorul bunului D-zeu, din nou viata. M-am operat in 2009 si va scriu aceste randuri in 2014, sanatoasa !!! Este credincios, ursuz cateodata, e normal, la ce meserie are, insa nu va duceti va beti un capucino impreuna, ci sa sa opereze. Cand este putin nervos, plecati si va intoarceti. Uita in secunda 2. Si, cand este in toane bune, e faorte simpatic."Un mare pisicher" sa-i dea D-zeu sanatate, lui si medicului oncolog de la IOB, Mihaela Iftimie.Doi doctori exceptionali!
VALENTINA Stanca
VALENTINA Stanca
6 ani si 11 luni
In 2005 am fost operata de Dr. Aldea de la spitalul Fundeni pt . Mastectomie cancer 3b. I-am platit 1500 dolari pt. Care nu-i reproseze nimic si i-am dat din toata inima. Dar niciodata nu voi uita purtarea total neomenoasa , fara exagerare pot spune oribila, si caracterizata printr-o ... ura inexplicabila nu numai fata de mine , ci fata de toate femeile operate de el ( exceptand familie , prieteni apropiati sau marimi politice)! Nu pt. Ca mi-a lasat in interiorul corpului un imens pansament ,( si sper ca nu a facut-o din adins), dupa care 2 luni, fara sa-mi spuna adevarul -l-a lasat acolo si m-a torturat fizic si moral. Caracterul acestui"om" este sub orice calitate umana si sfatuiesc pe orice biata femeie ajunsa la greu sa fuga de el ca de " dracul" . Aceasta parere este bazata pe o dureroasa si mutilanta experienta, si pe fapte total adevarate care pot fi oricind dovedite cu certificate medicale , fotografii si video.
cristiana
cristiana
7 ani si 6 luni
La multi ani si multa sanatate d-lui doctor Marius Aldea
vioreanu adrian sorin marius
vioreanu adrian
sorin marius

7 ani si 6 luni
el este un doctor foarte bun si mia ajutat mama sa scape de boala ei dupa mine el este cel mai bun doctor depe pamant acum mama mea eeste la spital la bicuresti la marius alde cel mai bun doctor
LAURA
LAURA
7 ani si 11 luni
D-l dr. Aldea Marius cu toate ca nu comunica prea mult este un om extraordinar si un doctor nemaipomenit ,pe mine m-a operat in anul 2009 si tin sa-i multumesc pt. ca m-a ajutat , incurajat si pt. asta am sa-i multumesc intodeauna.
narcisa
narcisa
8 ani si 3 zile
este cel mai bun specialist in chirurgie oncologica - ginecologie de la IOB. Pacat ca nu comunica mai mult ... eu am fost trimisa acasa de doi conferentiari spunandu-mi ca operatia va fi foarte grea si ca nu mai este nimic de facut. Dl. Dr. a fost singurul care a vrut sa ma opereze si datorita dansului sunt in viata !
Irina
Irina
8 ani si 3 luni
[...] Daca lui nu i convine ceva nici nu te baga in seama nici nu tine seama de ce probleme ai sau ca esti bolnav , mort sau eu stiu ce sa mai zic. Am copii mici si destule probleme pe cap si sunt si eu specialista in domeniul meu, dar nu-,o amintesc sa fi tratat pe cineva in felul in care trateaza el omul de parca e o bucata de carne. Am asteptat de 1 luna sa ma opereze si ba e nu stiu ce problema, ba e alta, ba nu are chef si tot asa. Eu una sunt profund dezamagita de acest medic. Nu l-a obligat nimeni sa fie asa. Ca de probleme ce sa zic. Toti avem probleme dar nu facem asa. In fine e mare pacat. - comentariu moderat de Admin
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Mihail Marius Aldea


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Buna
Dotare
   Excelenta

Dr. Mihail Marius Aldea

Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie oncologica Oncologie-ginecologica
Medic la Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter