Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 11 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mihail Marius Aldea?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

dana
6 ani si 7 luni

As dori sa stiu daca este scumpa o operatie la dansul. Ma puteti ajuta ? Trebuie sa ma operez de cancer la san ..

maria
8 ani si 29 zile

Nu o sa intalniti niciodata un chirurg care sa stea la taclale cu pacientii. Prin natura profesiei, chirurgii sunt zgarciti la vorba. Dl.dr. Marius Aldea mi-a salvat viata. Am fost in stadiul 3C cu metastaze hepatice si omul asta mi-a dat, cu ajutorul bunului D-zeu, din nou viata. M-am operat in 2009 si va scriu aceste randuri in 2014, sanatoasa !!! Este credincios, ursuz cateodata, e normal, la ce meserie are, insa nu va duceti va beti un capucino impreuna, ci sa sa opereze. Cand este putin nervos, plecati si va intoarceti. Uita in secunda 2. Si, cand este in toane bune, e faorte simpatic."Un mare pisicher" sa-i dea D-zeu sanatate, lui si medicului oncolog de la IOB, Mihaela Iftimie.Doi doctori exceptionali!

VALENTINA Stanca
8 ani si 1 luni

In 2005 am fost operata de Dr. Aldea de la spitalul Fundeni pt . Mastectomie cancer 3b. I-am platit 1500 dolari pt. Care nu-i reproseze nimic si i-am dat din toata inima. Dar niciodata nu voi uita purtarea total neomenoasa , fara exagerare pot spune oribila, si caracterizata printr-o ... ura inexplicabila nu numai fata de mine , ci fata de toate femeile operate de el ( exceptand familie , prieteni apropiati sau marimi politice)! Nu pt. Ca mi-a lasat in interiorul corpului un imens pansament ,( si sper ca nu a facut-o din adins), dupa care 2 luni, fara sa-mi spuna adevarul -l-a lasat acolo si m-a torturat fizic si moral. Caracterul acestui"om" este sub orice calitate umana si sfatuiesc pe orice biata femeie ajunsa la greu sa fuga de el ca de " dracul" . Aceasta parere este bazata pe o dureroasa si mutilanta experienta, si pe fapte total adevarate care pot fi oricind dovedite cu certificate medicale , fotografii si video.

cristiana
8 ani si 9 luni

La multi ani si multa sanatate d-lui doctor Marius Aldea

vioreanu adrian sorin marius
8 ani si 9 luni

el este un doctor foarte bun si mia ajutat mama sa scape de boala ei dupa mine el este cel mai bun doctor depe pamant acum mama mea eeste la spital la bicuresti la marius alde cel mai bun doctor

LAURA
9 ani si 2 luni

D-l dr. Aldea Marius cu toate ca nu comunica prea mult este un om extraordinar si un doctor nemaipomenit ,pe mine m-a operat in anul 2009 si tin sa-i multumesc pt. ca m-a ajutat , incurajat si pt. asta am sa-i multumesc intodeauna.

narcisa
9 ani si 3 luni

este cel mai bun specialist in chirurgie oncologica - ginecologie de la IOB. Pacat ca nu comunica mai mult ... eu am fost trimisa acasa de doi conferentiari spunandu-mi ca operatia va fi foarte grea si ca nu mai este nimic de facut. Dl. Dr. a fost singurul care a vrut sa ma opereze si datorita dansului sunt in viata !

Irina
9 ani si 6 luni

[...] Daca lui nu i convine ceva nici nu te baga in seama nici nu tine seama de ce probleme ai sau ca esti bolnav , mort sau eu stiu ce sa mai zic. Am copii mici si destule probleme pe cap si sunt si eu specialista in domeniul meu, dar nu-,o amintesc sa fi tratat pe cineva in felul in care trateaza el omul de parca e o bucata de carne. Am asteptat de 1 luna sa ma opereze si ba e nu stiu ce problema, ba e alta, ba nu are chef si tot asa. Eu una sunt profund dezamagita de acest medic. Nu l-a obligat nimeni sa fie asa. Ca de probleme ce sa zic. Toti avem probleme dar nu facem asa. In fine e mare pacat. - comentariu moderat de Admin

Locatie medic

Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213183252

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter