Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Opiniile pacientilor

Tudorel12345
1 ani si 5 luni

Vrei sa-i mulțumesc dr.mihai paduraru pentru operatia pe care ia facut-o soției mele balosu sandica e un profesionist desavarșit și innainte de toate un om care rar mai gasești astazi va multumim domnul doctor ,,,fam.balosu,,,

Mihai Lupu
2 ani si 1 luni

Am fost de curand operat de dl doctor paduraru si nu am decat cuvinte de lauda.este un om sensibil si profesionist in adevaratul sens al cuvantului.cuvintele sunt de prisos,cu toate acestea nu pot decat sa i multumesc din suflet dansului si echipei in frunte cu dna doctor anestezist,asistentelor si intregului personal medical care a avut grija de noi atat inainte cat si dupa efectuarea operatiei.recomand din suflet echipa d lui doctor paduraru.cele mai sincere si frumoase ganduri!

Utilizator21547880936
5 ani si 5 luni

Un om deosebit , un profesionist desavarsit . toata stima , ion dinca .

CARMEN12158116
5 ani si 7 luni

Sotul meu a murit la varsta de 50 de ani din cauza acestui doctor.in timpul operatiei nu a stiut ce sa ii faca.ne a trimis la alt medic.

Constantin
6 ani si 7 luni

Un medic foarte bun, cum rar intalnesti. mergeti cu toata incredrea, merita !!!

Lazarescu Victoria Carmen
7 ani si 11 luni

Un om si un medic de exceptie.dumnezeu sa-i dea multa sanatate si bucurii.

cringus tudorita
8 ani si 1 luni

Sotul meu a fost operat de dr paduraru . un super om , un profesionist . iti explica inainte de operatie si dupa .pe scurt , un medic cum rar intilnesti . ii dorim multa sanatate si realizari !!!!!!!!!!!

dicu
8 ani si 7 luni

Profesionist,inteligent si deosebit de implicat in fenomenul medical.

marcu ion
9 ani si 5 luni

Nu exista nota. interacționeaza cu bolnavii inainte și dupa intervenția chirurgicala, uitand ca trebuie/ai facut operație. este calm și apropiat de pacienți incurajandu-i. cinste lui! adevarat profesionist. daca ar exista un xerox pentru oameni, cu siguranța, el ar trebui scanat pentru a scoate multe copii. sanatate sa ai și sa dai doctore.

Dan Enache
9 ani si 6 luni

Un adevarat profesionist, este greu de gasit un asemenea om. este un perfectionist si autodidact, te primeste cu zambetul pe buze, este foarte calm si cu mult bun simt, imbarbateaza pacientii si are foarte mare grija de acestia in postoperatoriu. asa ar trebui sa fie toti medicii din spitalele tarii. abordeaza cu profesionalism toti pacientii si este dedicat medicinei insufland si echipei de medici, asistente, precum si personalului auxiliar acelasi stil de lucru.
nota 10 este prea mica pentru managerul spitalului cat si pentru echipa sa. felicitari !!!!! spor in tot ce intreprindeti, multa sanatate si putere de munca.

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter