Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 8 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mihaela Georgian?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Beatrice
6 luni si 18 zile

Extraordinar medic! Am venit pt a 2 a opinie-doar din consult și palpare, mi a confirmat ce știam dupa zeci de analize, ecografii, RMN. Este geniala și priceputa! Ii mulțumesc pentru recomandari!! Ii doresc sanatate!!

mihaela
6 ani si 6 luni

Doamna doctor,este un om de o calitate mare,profesionalism cum rar intalnesti,pimesti toate inormatiile pe care vrei sa le aflii,pe intelesul tuturor.Parerea mea este : jos palaria,sa-i dea dumnezeu multa,multa sanatate !

lucia
8 ani si 5 luni

Este un Mare Medic cu o serioasa pregatire și experiența. Suflet mare, te vindeca si numai cu vorba.Iti explica totul cu foarte multa rabdare si grija.Se vede ca-si iubeste profesia si deasemenea si pe semeni.Este o doamna gingasa, suflet bland,si cu o inalta tinuta morala cum putine persoane mai exista. Am toata increderea in domnisoara doctor, ii doresc multa sanatate, putere de munca si numai bucurii.

Anna
8 ani si 6 luni

Nimic de laudat. Judeca. Te pune in situatii jenante prin prisma intrebarilor pe care ti le adreseaza " si ce ai castigat daca ai facut sex? Inafara de niste frecare,pierdere de timp..?." Buchet de flori,bani,plata consultatiei,nimic nu o multumeste. Isi doreste sa umileasca mai degraba decat sa trateze. P.s. Ma dusesem cu o anexita la dumneaei,nimic...umilitor sau demn de jigniri.

Mirela
11 ani si 4 luni

Este o doamna care comunica, te sfatuieste si te trateaza corect!!!! este extraordinara

mikycristache
13 ani si 5 luni

eu am fost la cabinetul dansei si s-a purtat ok. nu am nimic de reprosat acestui medic ac***a in vedere ca am fost la foarte multi si niciunul nu a reusit ce a reusit doamna doctor.

cristiana carabulea
13 ani si 10 luni

Am apelat la serviciile Doamnei Dr,si nu am fost foarte multumita,deoarece nu ofera toate informatiile/alternativele de tratament (adica ia decizii in numele pacientului fara al informa pe acesta cu privire la toate modalitatile si toate riscurile unui medicament administrat),dar am facut si o colposcopie pe care nu mi-a dat-o desi acea investigatie a fost platita.

Mary John
15 ani si 6 luni

Domnisoara doctor (caci asta cred ca e problema dumneaei: faptul ca-i \"domnisoara\")este un om de-o cruzime si de-o vulgaritate rar intalnite, dar si o mare \"spagareasa\"!Eu am auzit cum spunea asistentei, in timp ce eram pe ,asa de consult \"baga in ea,nu vezi ca e ditamai vaca!\" si am plecat de acolo si cu un pui de Trichomonas, asa sa am ce trata in viitor!

Locatie medic

Spitalul clinic CARITAS - acad. dr. N. CAJAL
Adresa: Str. Traian nr. 29
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 0213220205, (centrala) 021323225051 /52/53/54/55/56

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter