Dr. Marina Jana Pacescu
Medic specialist in Chirurgie (generala)
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Cineva
Cineva
6 ani si 9 luni
Asistenta sefa, Mihaela Catana, de pe sectia de chirurgie vasculara este o spagara veritabila. Iti ia bani ca sa te programeze la arteriografie, te minte pe fata ca te-a programat si apoi cand vii conform programarii iti spune cu mare nesimtire ca e foarte ocupat la arteriografie si te trimite acasa. Nu o intereseazaca vii de la baia mare sau suceava. NU face ea programarile la arteriografie, doctorii vorbesc pentru arteriografie la departamentul care se ocupa cu asa ceva. Distinsa doamna se ocupa doar cu partea financiara pe care si-o insuseste cu cea mai mare nesimtire. Sta pe sectie si tipa ca o descreierata la toti care trec pe acolo si face pe sefa! E o spagara nenorocita si infumurata!
mkflorentina Dumitrascu
mkflorentina
Dumitrascu

6 ani si 9 luni
Va pot spune ca sunt pacienta dnei dr Pacescu de multi ani si sunt ffff multumita de felul in care lucreaza.Ceea ce spuneti despre dansa sunt cuvinte false.Este un medic fffff bun ,nu este spagara sau cum mai spun alte persoane croitoreasa.Datorita dansei care mi-a facut doua operatii traieec si merg pe picioarele mele.Echipa cu dansa face dr Panaite Codin un om painea lui Dzeu.Cine are probleme cardiovasculare le recomand cu drag aceasta echipa pt ai trata.
aurel szilagy
aurel szilagy
7 ani si 2 luni
Imi pare rau ca sunteti nemultumiti dar cu siguranta parerea dumneavoastra este eronata. Doamna doctor Pacescu are maini de aur, fara profesionalismul ei astazi eu nu mai aveam piciorul drept,cat despre spaga cred ca glumiti este inatmisibil,sa poti crede cea ce spunei,eu merg anual la control si nu ma coditioneaza nici un seic din arabia sa vorbesc cu doamna doctor la cabinet sau pe sectie. va rog respectos sa va analizati foarte bine parerile in legatura cu o persoana sau alta inainte de a le face publice.
Eu
Eu
10 ani si 5 luni
Intra peste chiriasi in garsoniera pe care o detine, nu returneaza garantia, se poarta urat, ambii au numai aere, nu si bun simt...
mihai Albu
mihai Albu
11 ani si 9 luni
E obsedata de bani, bani si iar bani. Asta e tot ce o intereseaza. Jop***aile le face asistenta sefa \"doamna Mihaela\" si cu doctor Mazem, un arab libidinos care fixeaza tarifele.
Marcu ion
Marcu ion
11 ani si 9 luni
Doamna doctor Pacescu, lasati-va de aceasta meserie, nu este ptr. dvs., decat sa nenorociti oamenii, mai bine pensionati-va, ca oricum nu mai aveti mult si poate va cauta si Doamna cu Coasa. Este o rusine de medic, nu o intereseaza decat banii, daca mergi la alt doctor de pe sectie, mai are putin si te da afara de ciuda ca nu mergi la ea! Nu degeaba i se spune \"Jana Croitoreasa\".
Paraschiv Dana
Paraschiv Dana
11 ani si 10 luni
Sunt asistenta medica si am avut neplacuta ocazie sa nimeresc la aceasta doctorita, racolata la camera de garda de un arab, dr. mazem cu care am inteles ca lucreaza. Nu s-a uitat la mine pana nu i-am dat 3 milioane si apoi inca 7 pentru operatie de varice la ambele picioare. Cat am tras dupa operatie, numai eu stiu, dar ce imi pare mai rau este ca rezultatul nu a fost deloc cel asteptat. Feriti-va, informati-va si apoi mergeti unde doriti, numai sa nu faceti cum am facut eu !
Cristina Mocanu
Cristina Mocanu
11 ani si 10 luni
Dupa experienta neplacuta prin care am trecut la o operatie simpla de varice, pot sa va recomand sicer sa mergeti la alti doctori de la CC Iliescu: Dr. Baila si Dr. Barzoi. Ei sunt adevaratii specialisti ai acestei sectii de chirurgie vasculara, nu \"Jana Croitoreasa\" cum bine a zis altcineva pe acest forum !
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Marina Jana Pacescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Marina Jana Pacescu

Medic specialist in Chirurgie (generala)
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Coronavirus Update