Dr. Maria Popescu
Medic specialist in Colposcopie Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic CARITAS - acad. dr. N. CAJAL
Adresa: Str. Traian nr. 29
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021.321.73.97

10 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
marina butusina
marina butusina
5 ani si 4 luni
O doctora extraordinara, recomand, am nascut cu ea.
Boboc Marinela
Boboc Marinela
6 ani si 15 zile
Este o Dr fffffbuna.
Caracostea Dana
Caracostea Dana
6 ani si 5 luni
Sunt pacienta dnei dr POPESCU MARIA.Sunt insarcinata in luna a 9a si toata evolutia mi-a fost urmarita de dansa. Acum dna dr este in concediu,iar eu pe ultima suta..cu ajutorul lui Dumnezeu poate reusesc sa o astept sa nasc cu ea. Acum ce-ar insemna sa fiu suparata si sa improsc bu noroi in abilitatile ei de doctor nu bun,ci extraordinar? Au si medicii nevoie de odihna,de relaxare si au dreptul la concediu. Daca nu poate sa raspunda la telefon va garantez ca raspunde la mesaje. Poate cand sunam noi salveaza o viata sau aduce pe lume un bebic.. Nu numai noi contam! Acum nu a plecat in co fara sa ma lase pe maini sigure si fara sa ma instruiasca ce am de facut! Multumesc acestui om minunat! Acum 4 ani tot cu dna dr am nascut-o si pe fetita nea,iar acum vreau si baietelul s-o cunoasca!
Raluca
Raluca
6 ani si 8 luni
Sincer nu as recomanda-o pe dr Maria Popescu, decat cuiva care vrea sa fie lasat balta la 9 luni , in camera de garda, cu contractii. Nu a venit la nastere, nu a raspuns la telefon iar la cateva zile dupa, m-a vazut in salon si s-a facut ca nu ma stie. Uitase de banii indesati in buzunar si "micile atentii". Am nascut natural, dublu cordon ombilical, slava domnului si eu si bebe am fost bine. Rusine Maria Popescu!
Gabi Urs
Gabi Urs
7 ani si 4 luni
un profesionist cu o conduita ireprosabila si un om extraordinar, incredibil. mi-a oferit incredere maxima, a tratat cazul meu din toate punctele de vedere, cu maxima diligenta, fara a lasa vreo latura neacoperita. Nu m-am simtit niciodata mai bine ingrijita.
Georgiana
Georgiana
7 ani si 7 luni
Si eu am o parere foarte buna despre doamna doctor Popescu Mariana, am nascut cu dansa, m-a tratat de cate ori a fost nevoie si eu cred ca este un om si un medic exceptional. Daca stie cineva cand o pot gasi (acum am inteles ca este in concediu)si mai ales unde, eu nu am mai fost la dansa de cand s-a desfiintat spitalul Caritas. Multumesc.
alina
alina
8 ani si 27 zile
Dna. dr. Popescu este un foarte bun medic,chiar luni am fost la dansa si pe langa faptul ca este foarte draguta iti mai raspunde si la telefon!!! Foarte multe femei de acolo ,chiar si angajatele ,vorbesc foarte frumos despre ea ,ca sa nu mai spun ca la control nici macar nu imi vine cuvantul durere in minte . Dintre toti ginecologii la care am mers pot sa spun foarte sincer ca dna. dr. are cea mai buna mana,daca pot sa ma exprim asa si v-o recomand cu cea mai mare caldura .
luysa
luysa
8 ani si 27 zile
Daca isi asuma dreptul de a trata, sa aiba responsabilitatea sa duca pana la capat...nu sa te lase balta la jup***atea tratamentului!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Maria Popescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

10 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Maria Popescu

Medic specialist in Colposcopie Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic CARITAS - acad. dr. N. CAJAL
Adresa: Str. Traian nr. 29

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Coronavirus Update