Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 37 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Ion Dragomiristeanu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

MembruDesktop1588192283
5 luni si 6 zile

unde pot pune o intrebare, parere, unui medic , va rog frumos am 71 ani si mai incet cu tehnologia de varf, va multumesc pt. [email protected]

sorocianu V
6 ani si 1 luni

Ecograf la 4 luni rinichiul curat. Multumesc sanatate si toate cele bune sa va dea Dumnezeu.

tudorache alexandru dan
6 ani si 2 luni

ziua de 13 februarie 2016 a fost ziua cand am capatat incredere in doctorii romani , datorita d.lui dr. ION Dragomiristeanu . Va multumesc pentru felul m-ati tratat.

Manea Claudia
6 ani si 5 luni

Buna ziua,un numar de contact al domnului doctor mi-l poata da si mie ,multumesc frumos.

Gabriela
6 ani si 5 luni

Nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca am avut sansa sa intalnesc un OM si un PROFESIONIST adevarat in persoana dlui. dr. Dragomiristeanu. Cazul mamei a fost unul special, intrucat sufera si de scleroza multipla, neputandu-se misca deloc. Tot respectul si admiratia pentru daruirea si omenia de care dau dovada dl. doctor si echipa lui! Multumiri speciale si dlui. doctor Sorin Nedelea, un om de o caldura sufleteasca aparte! Sunteti niste oameni minunati! Multumesc inca odata pentru tot ce ati facut pentru mama!

TINCĂ-NIȚĂ CONSTANTIN
6 ani si 5 luni

Mii de mulțumiri pentru profesionalismul, comportamentul(acel zambet care iți inspira incredere ) și preocuparea permanenta fața de pacienții sai. Am beneficiat recent( 23.oct.2015 ) de toate aceste calitați ale minunatului om, dr. DRAGOMIRIȘTEANU ION - medic primar urolog și dr. in medicina, care m-a operat și ma simt foarte bine. Multa sanatate, putere de munca și succese in viitor. Mulțumiri și dr. NEDELEA SORIN- medic rezident care lucreaza cu dr. D.I.și care prin grija fața de pacienți, promite a fi un medic urolog foarte bun.

Sorocianu V.
6 ani si 6 luni

M-am saturat in țara asta de curve virgine, de facebookisti care le stiu pe toate si de PROFESORI UNIVERSITARI facuti peste noapte. Domnul doctor este un profesionist, nu am cuvinte de multumire. Multumesc bunului Dumnezeu ca am ajuns la el si nu la un reprezentant al noii GENERATII DE IMAGINE sau la vreun flencar care le stie pe toate. Slava Domnului ca am ajuns la Clinica din Panduri. Acolo toti sunt profesionisti. Am avut o experienta la Targul Mures cu un PROFESOR si am vazut in clinica oameni nenorociti de tot felu de cretini care se cred doctori. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si familiei, putere de munca pentru ca avem nevoie de profesionisti in tara asta.

Sorocianu V.
6 ani si 6 luni

M-am saturat in țara asta de curve virgine, de facebookisti care le stiu pe toate si de facuti peste noapte. Domnul doctor este un profesionist, nu am cuvinte de multumire. Multumesc bunului Dumnezeu ca am ajuns la el si nu la un reprezentant al sau la vreun flencar care le stie pe toate. Slava Domnului ca am ajuns la Clinica din Panduri. Acolo toti sunt profesionisti. Am avut o experienta la Targul Mures cu un si am vazut in clinica oameni nenorociti de tot felu de cretini care se cred doctori. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si familiei, putere de munca pentru ca avem nevoie de profesionisti in tara asta.

Locatie medic

Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214106910

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter