Coronavirus Update

Dr. Ion Dragomiristeanu
Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021.411.10.55

36 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
sorocianu V
sorocianu V
5 ani si 8 luni
Ecograf la 4 luni rinichiul curat. Multumesc sanatate si toate cele bune sa va dea Dumnezeu.
tudorache alexandru dan
tudorache alexandru
dan

5 ani si 8 luni
ziua de 13 februarie 2016 a fost ziua cand am capatat incredere in doctorii romani , datorita d.lui dr. ION Dragomiristeanu . Va multumesc pentru felul m-ati tratat.
Manea Claudia
Manea Claudia
5 ani si 12 luni
Buna ziua,un numar de contact al domnului doctor mi-l poata da si mie ,multumesc frumos.
Gabriela
Gabriela
5 ani si 12 luni
Nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca am avut sansa sa intalnesc un OM si un PROFESIONIST adevarat in persoana dlui. dr. Dragomiristeanu. Cazul mamei a fost unul special, intrucat sufera si de scleroza multipla, neputandu-se misca deloc. Tot respectul si admiratia pentru daruirea si omenia de care dau dovada dl. doctor si echipa lui! Multumiri speciale si dlui. doctor Sorin Nedelea, un om de o caldura sufleteasca aparte! Sunteti niste oameni minunati! Multumesc inca odata pentru tot ce ati facut pentru mama!
TINCĂ-NIȚĂ CONSTANTIN
TINCĂ-NIȚĂ
CONSTANTIN

6 ani si 7 zile
Mii de mulțumiri pentru profesionalismul, comportamentul(acel zambet care iți inspira incredere ) și preocuparea permanenta fața de pacienții sai. Am beneficiat recent( 23.oct.2015 ) de toate aceste calitați ale minunatului om, dr. DRAGOMIRIȘTEANU ION - medic primar urolog și dr. in medicina, care m-a operat și ma simt foarte bine. Multa sanatate, putere de munca și succese in viitor. Mulțumiri și dr. NEDELEA SORIN- medic rezident care lucreaza cu dr. D.I.și care prin grija fața de pacienți, promite a fi un medic urolog foarte bun.
Sorocianu V.
Sorocianu V.
6 ani si 11 zile
M-am saturat in țara asta de curve virgine, de facebookisti care le stiu pe toate si de PROFESORI UNIVERSITARI facuti peste noapte. Domnul doctor este un profesionist, nu am cuvinte de multumire. Multumesc bunului Dumnezeu ca am ajuns la el si nu la un reprezentant al noii GENERATII DE IMAGINE sau la vreun flencar care le stie pe toate. Slava Domnului ca am ajuns la Clinica din Panduri. Acolo toti sunt profesionisti. Am avut o experienta la Targul Mures cu un PROFESOR si am vazut in clinica oameni nenorociti de tot felu de cretini care se cred doctori. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si familiei, putere de munca pentru ca avem nevoie de profesionisti in tara asta.
Sorocianu V.
Sorocianu V.
6 ani si 11 zile
M-am saturat in țara asta de curve virgine, de facebookisti care le stiu pe toate si de facuti peste noapte. Domnul doctor este un profesionist, nu am cuvinte de multumire. Multumesc bunului Dumnezeu ca am ajuns la el si nu la un reprezentant al sau la vreun flencar care le stie pe toate. Slava Domnului ca am ajuns la Clinica din Panduri. Acolo toti sunt profesionisti. Am avut o experienta la Targul Mures cu un si am vazut in clinica oameni nenorociti de tot felu de cretini care se cred doctori. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si familiei, putere de munca pentru ca avem nevoie de profesionisti in tara asta.
Tiboaca Petruta
Tiboaca Petruta
6 ani si 6 luni
In primul rand,un om exceptional,un medic extraordinar. Daca vorba blanda si zambetul ar putea vindeca,atunci pacientii domnului doctor Ion Dragomiristeanu,ar fi vindecati fara alte interventii.La fel mama mea.Cu deosebit respect pentru un medic si un om de exceptie.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Ion Dragomiristeanu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

36 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Ion Dragomiristeanu

Medic specialist in Urologie
Medic la Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter