Coronavirus Update

Dr. Greti Mutuliga
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Denisa
Denisa
6 ani si 27 zile
Nu o recomand, am fost la un chiuretaj la ea si am ramas cu dureri crunte si infectie desi am fost la clinica polisano si o asa zisa prpofesionista, e badarana si se comporta ft urat!
acatrinei
acatrinei
7 ani si 6 luni
Este super ok
Acatrinei
Acatrinei
7 ani si 6 luni
Numai cuvinte de lauda
magda
magda
7 ani si 10 luni
am avut o experienta foarte neplacuta cu acest medic. prin 2009 m-am programat la clinica privata Polisano din Sibiu, pentru un chiuretaj. cei de la fisier mi-au comunicat ziua si ora cand sa ma prezint. nu mai tin minte daca mi-au comunicat si medicul. m-a costat 390 ron. nu stiam nimic despre medicul Greti Mutuliga. m-a poftit inauntru. i-am explicat pentru ce am venit, la care dumneaei nervoasa m-a intrebat de ce nu am informat-o ca sunt pentru un chiuretaj. nu stiam ca trebuie sa iau legatura cu dumneaei inainte de ziua interventiei, nici cei de la fisier nu mi-au spus nimic. trecand peste acest incident mi-a spus sa urc sus pe aparat, i-a spua asistentei sa-mi faca o injectie (probabil anestezic). a asteptat destul de putin si atrecut la chiuretaj. am simtit tot ce a facut, suportand dureri destul de mari, incat imi ridicam bazinul de durere. strangeam cu mainile barele aparatului pe care eram urcata ca sa nu tip. mi-a spsu ca daca stia ca 'o sa fac asa urat nu mai lua'. i-am explicat ca ma doare foarte tare. mi-au dat si lacrimile de durere. plangeam pur si simplu de durere, de situatia in care eram, de niste oameni care ma tratau fara nici o compasiune. s-a mai oprit inca o data pentru ca ridicam involuntar bazinul in sus de durere. dupa ce a terminat m-am dus in camera cu pat de alaturi. mi-era rau. gemeam 'in gand' ca sa nu se enerveze doctorita si plangeam. am asteptat sa-mi treaca raul, m-am imbracat si trecand prin cabinetul doctoritei (nu mai tin minte pentru ce, probabil sa-mi iau buletinul) m-am simtit datoare sa las ceva. am lasat 20 de lei pe masa biroului , pe care asistenta s-a repezit sa-i ia ca si cum era pericolul sa ramana fara ei. am iesit cu lacrimi in ochi si cu sufletul rupt in doua. fara reteta pentru antibiotice, fara nici o recomandare. m-am hotarat sa scriu pentru ca amintirea acelei experiente inca persista. poate cu alte paciente s-a purtat frumos, pentru mine a fost o experienta traumatizanta. am avut anterior si ulterior acestei interventii, nevoie de interventia unui chiuretaj, dar nimeni nu s-a purta cu mine la acest mod. ba din contra, am gasit un cuvant bun. o doctorita de la spitalul judetean( nu-mi aduc aminte cum o cheama, era un pic durdulie, blonda cu ochi albastri-verzui, parul lins prins la spate) a fost atat de blanda si intelegatoare, aproape ca sa ma mangaie pe cap de buna ce era. o cu totul alta atitudine.
Anda
Anda
7 ani si 11 luni
Sunt foarte multumita de D-na Mutuliga. Sunt pacienta ei incepand din 2004. Este un om extraordinar si un medic care isi da interesul.
Anonim
Anonim
8 ani si 4 luni
Dezastru ca si doctor ginecolog. Am fost pentru prima si ultima data la ea. In timpul consultatiei i-a sunat telefonul si cu manusile care m-a controla pe mine a raspuns la telefon si apoi tot cu alea s-a intors sa isi continue consultatia. Foarte scumpa la detalii si la sfaturi. Nu o recomand nimanui!
Anonim
Anonim
8 ani si 12 luni
Cu siguranta este bine informata ca medic, dar nu stie sa lucreze cu oamenii,ca si pacienta ramai cu senzatia ca te-a tratat ca pe un obiect nu ca pe o fiinta. Mai ales ca femeile atunci cand ajung intr-un cabinet ginecologic sunt destul de stinghere, toate stim cat de jenant este si chiar daca suntem constiente ca e necesar un astfel de consult, avem nevoie si de o incurajare, de o voce mai calda.

Spune-ti parerea despre Dr. Greti Mutuliga


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Greti Mutuliga

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter