Coronavirus Update
GV

Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu

Medic specialist in Chirurgie generala

Opiniile pacientilor

CRISTINA SLASOMEANU
6 ani si 11 luni

Un om intre oameni.nascut sa fie doctor in slujba de a salva vieti. multumesc

Zamfirescu Mihaela
7 ani si 24 zile

Toate cuvintele din lume nu-mi ajung sa pot multumi dr viisoreanu dr stangu si intregii echipe pt profesionalismul de care au dat dovada in cazul meu.va doresc multa sanatate .

Zamfirescu Mihaela
7 ani si 25 zile

Toate cuvintele din lume nu pot exprima multumirea mea fata de dl dr viisoreanu dr stangu si intraga echipa pt profesionalismul de care au dat dovada in cazul meu.le multumesc din suflet si le doresc multa sanatate.mihaela zamfirescu.15 ian.2016.

Zamfirescu Mihaela
7 ani si 25 zile

Toate cuvintele din lume nu pot exprima multumirea mea fata de dl dr viisoreanu dr stangu si intraga echipa pt profesionalismul de care au dat dovada in cazul meu.le multumesc din suflet si le doresc multa sanatate.mihaela zamfirescu.15 ian.2016.

Bodea Violeta
7 ani si 9 luni

Multumesc providentei ca ne-a indrumat catre medicul viisorenu ,un om si un medic de exceptie care-si face meseria cu multa pasiune si daruire.in urma cu o luna mama mea a fost supusa unei interventii chirurgicale condusa de medicul viisorenu gabriel. mama se simte foarte bine gratie acestui medic si echipei sale .am gasit in medicul viisorenu profesionalismul de exceptie,sprijinul si puterea de a merge mai departe .stim cu totii ca ,,adevaratul medicament" este puterea si vitalitatea bolnavului care este sustinuta si de oamenii din jurul sau.la medlife am gasit acesti oameni care stiu sa zambeasca atunci cand crezi ca totul este pierdut ,sa te indrume atunci cand nu-ti gasesti drumul .sa te simti confortabil cand sanatatea nu-ti mai permite acest lucru. clinica unde viata are prioritate .cuvintele sunt prea putine si nu pot exprima respectul meu pentru acest medic .multumesc domnule doctor viisorenu!

oana nicolae
8 ani si 7 luni

Despre domnul doctor viisoreanu se pot spune multe dar in primulrand ca este cel mai bun doctor .din bucuresti .nota mea este 5

Apostu Oana
8 ani si 8 luni

Un doctor de nota 10.il recomand tuturor.

RODICA ILIE
8 ani si 8 luni

Tot respectul pentru dl.dr. viisoreanu care este un mare om inainte de toate si un excelent profesionist.iti da incredere si forta sa mergi mai departe.
bunul dumnezeu sa-i dea forta sa o tina tot asa.

podaru
8 ani si 11 luni

Nu il recomand. pe mine,ca pacient al lui, m-a nenorocit. nu stie ce face.

enache doina
9 ani si 2 luni

Am avut onoarea sa fiu pacienta d.lui dr.viisoreanu , nu stiu daca vre-o data am sa reusesc sa-i rasplatesc tot ajutorul care mi l-a acordat atunci cand am avut nevoie , un medic extraordinar si un super om !

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter