Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 23 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dumitra Militaru?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21576676627
2 ani si 5 luni

Un medic profesionist (detinand informatii si din alte specialitati medicale), dar mai presus de toate... o persoana calda, placuta si deschisa, care are rabdarea de a-ti explica in detaliu problemele si variantele de rezolvare.

Andreea
6 ani si 2 luni

Este o doamna deosebita, e atenta, vorbeste frumos... Am fost la ea, recomandata de o prietena, din cauza faptului ca nu mai pot ramane insarcinata. Am recomandat-o si altor prietene.

Cristina
6 ani si 3 luni

Pe mine a reusit sa ma distruga psihic dna dr, sa ma faca sa nu mai vreau vreodata sa nasc...m a facut sa trec printr o nastere traumatizanta...pe motivul ca nu stiu sa nasc voia sa ma abandoneze in chinurile nasterii pe patul din sala de nasteri...comportament inuman, lipsa de comunicare, interes pentru bani.... Asa as caracteriza o pe dna dr.

roxana
6 ani si 4 luni

eu am nascut cu doamna doctor Militaru in 2012 si am o fetita perfect sanatoasa!!!!! a avut o grija extraordinara de mine v-o recomand cu draga inima

oana
8 ani si 2 luni

Doamna dr.Militaru,de la Filantropia,care aproape mi-a nenorocit nepotul,care mi-a traumatizat sora,acum aproape 2luni....ce medic,doar comentariile alese sunt postate.Greseli ascunse,situatii musamalizate,complicitate!!! Nici macar o vorba buna nu are si taxeaza orice detaliu! Am trecut prin clipe de cosmar,alaturi de sora mea.

chiritoiu
8 ani si 2 luni

Trei doctori din 3 spitale diferite mi-au spus ca eu nu pot sa nasc normal (desi imi dore-am foarte mult acest lucru), pe motiv ca sunt prea grasa, ca am copilul foarte mare in burta, ca copilul are cordon in jurul gatului, din fericire pentru mine doctorul meu ginecolog care mi-a urmarit sarcina 9 luni de zile nu s-a prezentat la spital decat lunea, eu fiind internata de vineri noaptea, Doamna doctor era de garda simbata si cand m-a vazut mi-a spus ca am copil normal in burta de 3 kg, si ca nu vede nici un motiv de ce as naste prin cezariana, si exact asa a fost, intr-un sfert de ora am nascut si copilul a avut exact 3 kg. Ii multumesc din suflet pe aceasta cale tot cu ea am nascut si al 2-lea copil, si pentru al 3-lea tot la ea voi merge.

Ionela
8 ani si 7 luni

Eu ii datorez viata doamnei doctor. Am nascut in august un baietel prematur deoarece am avut sindrom Hellp iar doamna doctor mi-a salvat viata si mie si copilului meu. Am inteles ca as fi sangerat foarte mult la operatie dar doamna doctor a stiut ce sa faca, nu mai scriam aceste randuri daca nu era dansa. Ii multumesc inca o data pentru ce a facut. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere de munca multi ani de acum inainte!

marcela rosu
8 ani si 8 luni

Este un doctor foarte bun, cauta solutia cea mai buna pentru fiecare pacienta, este foarte fericita in meseria ei, in special de aducerea pe lume a copilasilor, mamicile vin cu copii la ea si dupa ani de zile ca sa o cunoasca. E minunat sa vezi. Pe mine m-a salvat de la operatie cum mai bine de 10 ani in urma, operatie propusa de alt medic si care nu a fost strict necesara. Ii multumesc si pe aceasta cale. Sa ii dea Dumnezeu sanatate sa ajute cat mai multe femei. Marcela Rosu

Locatie medic

Spitalul clinic FILANTROPIA
Adresa: Bd. Ion Mihalache nr. 11
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213188930

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter