Coronavirus Update

Dr. Dumitra Militaru
Medic specialist in Colposcopie Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic FILANTROPIA
Adresa: Bd. Ion Mihalache nr. 11
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.318.89.37; 021.318.89.38

23 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21576676627
Utilizator2157667662
7

1 ani si 3 luni
Un medic profesionist (detinand informatii si din alte specialitati medicale), dar mai presus de toate... o persoana calda, placuta si deschisa, care are rabdarea de a-ti explica in detaliu problemele si variantele de rezolvare.
Andreea
Andreea
5 ani si 21 zile
Este o doamna deosebita, e atenta, vorbeste frumos... Am fost la ea, recomandata de o prietena, din cauza faptului ca nu mai pot ramane insarcinata. Am recomandat-o si altor prietene.
Cristina
Cristina
5 ani si 2 luni
Pe mine a reusit sa ma distruga psihic dna dr, sa ma faca sa nu mai vreau vreodata sa nasc...m a facut sa trec printr o nastere traumatizanta...pe motivul ca nu stiu sa nasc voia sa ma abandoneze in chinurile nasterii pe patul din sala de nasteri...comportament inuman, lipsa de comunicare, interes pentru bani.... Asa as caracteriza o pe dna dr.
roxana
roxana
5 ani si 3 luni
eu am nascut cu doamna doctor Militaru in 2012 si am o fetita perfect sanatoasa!!!!! a avut o grija extraordinara de mine v-o recomand cu draga inima
oana
oana
7 ani si 17 zile
Doamna dr.Militaru,de la Filantropia,care aproape mi-a nenorocit nepotul,care mi-a traumatizat sora,acum aproape 2luni....ce medic,doar comentariile alese sunt postate.Greseli ascunse,situatii musamalizate,complicitate!!! Nici macar o vorba buna nu are si taxeaza orice detaliu! Am trecut prin clipe de cosmar,alaturi de sora mea.
chiritoiu
chiritoiu
7 ani si 1 luni
Trei doctori din 3 spitale diferite mi-au spus ca eu nu pot sa nasc normal (desi imi dore-am foarte mult acest lucru), pe motiv ca sunt prea grasa, ca am copilul foarte mare in burta, ca copilul are cordon in jurul gatului, din fericire pentru mine doctorul meu ginecolog care mi-a urmarit sarcina 9 luni de zile nu s-a prezentat la spital decat lunea, eu fiind internata de vineri noaptea, Doamna doctor era de garda simbata si cand m-a vazut mi-a spus ca am copil normal in burta de 3 kg, si ca nu vede nici un motiv de ce as naste prin cezariana, si exact asa a fost, intr-un sfert de ora am nascut si copilul a avut exact 3 kg. Ii multumesc din suflet pe aceasta cale tot cu ea am nascut si al 2-lea copil, si pentru al 3-lea tot la ea voi merge.
Ionela
Ionela
7 ani si 6 luni
Eu ii datorez viata doamnei doctor. Am nascut in august un baietel prematur deoarece am avut sindrom Hellp iar doamna doctor mi-a salvat viata si mie si copilului meu. Am inteles ca as fi sangerat foarte mult la operatie dar doamna doctor a stiut ce sa faca, nu mai scriam aceste randuri daca nu era dansa. Ii multumesc inca o data pentru ce a facut. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere de munca multi ani de acum inainte!
marcela rosu
marcela rosu
7 ani si 6 luni
Este un doctor foarte bun, cauta solutia cea mai buna pentru fiecare pacienta, este foarte fericita in meseria ei, in special de aducerea pe lume a copilasilor, mamicile vin cu copii la ea si dupa ani de zile ca sa o cunoasca. E minunat sa vezi. Pe mine m-a salvat de la operatie cum mai bine de 10 ani in urma, operatie propusa de alt medic si care nu a fost strict necesara. Ii multumesc si pe aceasta cale. Sa ii dea Dumnezeu sanatate sa ajute cat mai multe femei. Marcela Rosu
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Dumitra Militaru


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

23 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Dumitra Militaru

Medic specialist in Colposcopie Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic FILANTROPIA
Adresa: Bd. Ion Mihalache nr. 11

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter