Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
DB

Opiniile pacientilor

FlorinaN
1 ani si 10 luni

Nu recomand medicul! nu sta sa explice pacientilor nimic,daca ii adresezi intrebari nu are timp sa raspunda si de asemenea cheama pacientii de acasa,in cazul meu de la 300 de km si cand ajungi la spital si intrebi de dumnealui,nimeni nu stie nimic sau chiar iti raspund pe un ton ridicat ca este in operatie si nu poate veni.

Nick
9 ani si 3 luni

Atunci cand am ales spitalul si doctorul am cautat mult pe internet diverse opinii. ofer si eu mica mea poveste pentru cei care sunt in nevoi ca mine.
recomand cu deosebita consideratie spitalul de urologie th burghelea din soseaua panduri unde am fost tratat cu multa atentie si mai ales profesionalism.
am 69 de ani si am o suferinta comuna acestei varste, prostata. mai mult chiar, 20% din lobul stang acoperit de celule canceroase. ce sa fac? am intrebat la medlife, am intrebat la fundeni, am intrebat si la panduri...care e solutia? mi-au explicat toate procedurile si m-au pus sa aleg. in familie (am doi copii medici dar in alte specializari) am ales solutia cea mai radicala, indepartarea chirugicala a intregii prostate. mai intai m-am dus la urgente la panduri unde l-am gasit pe dr. stefan rascu de garda care a avut multa rabdare cu mine si mi-a explicat ce e de facut. apoi m-am internat si am constatat ce frumos si bine organizat este acest spital, saloane cu 3 paturi, cu frigider si televizor la fiecare pat, curatenie, personal de ingrijire amabil si vesel. operatia a fost realizata de dr badescu si totul s-a intamplat in cel mai profesionist mod. acum la aproape o luna de la operatie ma simt bine si astept sa vad in continuare ce urmari vor fi, daca psa va cobori, daca celulele canceroase vor mai apare etc etc deocamdata atat am avut de spus si doresc pe aceasta cale sa-mi exprim recunostinta pentru modul minunat in care am fost tratat.

bituleanu ilie
9 ani si 6 luni

Dr.ffff bun sa.i dea cel de sus multa sanatate si putere de munca

ion m
10 ani si 7 luni

Am fost la dasul si stiu cum trateaza pacienti.

Constantin
10 ani si 8 luni

Am fost operat de dl. dr. l.badescu si am fost f multumit.

elisabeta
10 ani si 9 luni

Un medic de mare exceptie, un om deosebit , avem mare incredere in profesionalismul dumnealui si il vrem mereu in tara langa romanii nostri chinuiti de boala si saracie. felicitari si succes domnule doctor in tot ceeace faceti!!!

dima
11 ani si 13 zile

Incredibil,exceptional,fara cuvinte.am fost al 3-ilea cu fisura vezico-colonala.un tratament de exceptie,sincer,merg de placere la controale.un medic deosebit!!!!!!

dima
11 ani si 13 zile

Profesionalism de exceptie,un om deosebit.

Nastasa Lisnic
11 ani si 24 zile

Multumesc din suflet domnului dr daniel liviu badescu, un medic de exceptie, care m-a operat si tratat asa cum numai un profesionist o poate face.

cu respect,
nastasa lisnic

ionescu constantin
11 ani si 1 luni

Cum laude pentru acest minunat doctor

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter