Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Nick
7 ani si 2 luni

Atunci cand am ales spitalul si doctorul am cautat mult pe internet diverse opinii. ofer si eu mica mea poveste pentru cei care sunt in nevoi ca mine.
recomand cu deosebita consideratie spitalul de urologie th burghelea din soseaua panduri unde am fost tratat cu multa atentie si mai ales profesionalism.
am 69 de ani si am o suferinta comuna acestei varste, prostata. mai mult chiar, 20% din lobul stang acoperit de celule canceroase. ce sa fac? am intrebat la medlife, am intrebat la fundeni, am intrebat si la panduri...care e solutia? mi-au explicat toate procedurile si m-au pus sa aleg. in familie (am doi copii medici dar in alte specializari) am ales solutia cea mai radicala, indepartarea chirugicala a intregii prostate. mai intai m-am dus la urgente la panduri unde l-am gasit pe dr. stefan rascu de garda care a avut multa rabdare cu mine si mi-a explicat ce e de facut. apoi m-am internat si am constatat ce frumos si bine organizat este acest spital, saloane cu 3 paturi, cu frigider si televizor la fiecare pat, curatenie, personal de ingrijire amabil si vesel. operatia a fost realizata de dr badescu si totul s-a intamplat in cel mai profesionist mod. acum la aproape o luna de la operatie ma simt bine si astept sa vad in continuare ce urmari vor fi, daca psa va cobori, daca celulele canceroase vor mai apare etc etc deocamdata atat am avut de spus si doresc pe aceasta cale sa-mi exprim recunostinta pentru modul minunat in care am fost tratat.

bituleanu ilie
7 ani si 5 luni

Dr.ffff bun sa.i dea cel de sus multa sanatate si putere de munca

ion m
8 ani si 6 luni

Am fost la dasul si stiu cum trateaza pacienti.

Constantin
8 ani si 7 luni

Am fost operat de dl. dr. l.badescu si am fost f multumit.

elisabeta
8 ani si 8 luni

Un medic de mare exceptie, un om deosebit , avem mare incredere in profesionalismul dumnealui si il vrem mereu in tara langa romanii nostri chinuiti de boala si saracie. felicitari si succes domnule doctor in tot ceeace faceti!!!

dima
8 ani si 11 luni

Incredibil,exceptional,fara cuvinte.am fost al 3-ilea cu fisura vezico-colonala.un tratament de exceptie,sincer,merg de placere la controale.un medic deosebit!!!!!!

dima
8 ani si 11 luni

Profesionalism de exceptie,un om deosebit.

Nastasa Lisnic
8 ani si 11 luni

Multumesc din suflet domnului dr daniel liviu badescu, un medic de exceptie, care m-a operat si tratat asa cum numai un profesionist o poate face.

cu respect,
nastasa lisnic

ionescu constantin
9 ani si 14 zile

Cum laude pentru acest minunat doctor

Cosmina Teodora
9 ani si 1 luni

Domnul dr. daniel liviu badescu mi-a salvat rinichiul ,ii multumesc din tot sufletul , un om minunat....tot respectul si toata increderea

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter