Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 10 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dan Ionita?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

mihaela
7 ani si 1 luni

Foarte buna. M-a ajutat mult prin interventia in sine si prin motivarea de a face o schimbare in modul de viata.Ii multumesc pentru asta.

Mite Valentina
7 ani si 11 luni

Un om deosebit, un profesionist de exceptie, un perfectionist = domnul dr Dan Ionita.Or cat ar fi de grav cazul preluat nu se da batut. Viata pacientul este pusa pe primul plan de catre domnul doctor. Pe toata durata convalescentei domnul doctor este alaturi de pacient. Uita de zilele libere, de sarbatori legale, este tot timpul alturi de pacient. Datorita acestor calitati sotul meu este in viata. Dumnezeu a lucrat prin mainile acestui doctor. Timp de 5 luni s-a luptat pentru viata sotului meu si a reusit. Daca veti avea nevoie vreodata de un chirurg nu ezitati sa il cautati. Va veti convinge ce om minunat este, cum isi gaseste timp pentru a explica pacientului si familiei tot ce face, lucru rar la alti doctori. Cuvinte de lauda si pentru domnul dr Horia Georgescu care lucreaza cu dansul. Multumesc, inca odata, din tot sufletul acestui doctor. Multumiri intregului colectiv din Sectia 1 Chirurgie a Spitalului Colentina. Daca o sa mai am nevoie vreodata stiu la cine sa apelez. Multumesc domnule doctor ca existati. Romania inca mai are doctori foarte buni care se lupta pentru viata noastra, a oamenilor de rand.

elena
8 ani si 1 luni

Ma scuzati pentru greseala de ortografie. Am vrut sa spun increderea.

elena
8 ani si 1 luni

Un adevarat profesionist. Am fost astazi la cabinetul dansului si va pot spune ca este cel mai bun medic din cati am vazut pana acum. Stie sa vorbeasca cu pacienti si iti da o stare de calm ca totul o sa fie bine. Si asa a fost pentru mine. Il recomand cu toata inima. Eu de fel sunt o fricoasa dar domnul doctor ionita este felul de doctor care stie intr-adevar sa calmeze pacientul si sa ai dea toata increferea ca totul o sa fie bine. Prin intermediul acestui comentariu tin sa ai multumesc din toata inima. Si cu siguranta oricand am nevoie este singurul la care o sa apelez.

Alexandra Andreea
8 ani si 2 luni

Un doctor exceptional.un adevarat profesionalist.M.am dus la dumnealui pt a.mi face o endoscopie.imi era foarte frica eram foarte speriata dar mi.a vorbit foarte frumos si foarte calm incat am uitat de frica...As vrea sa am ocazia printr-un nr de telefon sau un cont de facebook sa.i pot multumi pentru tot

Mazilu
8 ani si 10 luni

Dl dr Ionita a operat-o pe maica-mea. S-a purtat cu noi, familia, extraordinar, am recunoscut in tot ce spune dl de dinainte (Firoiu), a venit sa o vada pe mama in fiecare zi, chiar si duminica, schimbat pansamente, vorbit cu ea ca de la om la om... chiar de nota 10+. I-a insuflat incredere si asta s-a vazut pe starea maica-mi ulterior operatiei. Sunt impresionat, jos palaria ! Si lucreaza impreuna cu un dr Georgescu, la fel, super, amandoi iti explica pe intelesul tau. Nici nu mi-a venit sa cred ca suntem in Romania, bravo, tineri, excelent, ma bucur ca se poate.

Firoiu Razvan Daniel
8 ani si 12 luni

Un adevarat profesionist, stapan pe meseria pe care cu maiestrie o practica si care pune grija fata de pacient mai presus de propriul confort. Am fost operat de dansul si m-a impresionat atitudinea calma, calda, dar mai ales faptul ca zilnic(chiar si in weekend) venea de doua ori sa imi schimbe pansamentele. Sfatul sau pentru a ma recupera a fost SA AM INCREDERE IN EL SI SA FIU OPTIMIST. L-am ascultat si nu m-am inselat. Dumnezeu opereaza prin mainile acestui domn doctor. Poate suna ciudat, dar in caz de mai am nevoie de vreo interventie chirurgicala....l-as astepta sa se intoarca si de pe luna..

liqxbmp
11 ani si 1 luni

ingPaV , [url=http://ftstkzzhsmyk.com/]ftstkzzhsmyk[/url], [link=http://pcbjgvimmdyj.com/]pcbjgvimmdyj[/link], http://ompufqgifhan.com/

Locatie medic

Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213165495, 021 3165895

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter