Coronavirus Update
CP

Dr. Cristian Peteu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
True

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 9 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Cristian Peteu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21562251732
3 ani si 1 luni

Am nascut la 38 de ani,cu dl doctor si sunt foarte recunoscatoare ca dupa ce am schimbat 4 doctori de care nu am fost multumita si care nu m-au asigurat ca sarcina este in regula, am luat legatura cu dansul la 4 luni de sarcina. In primul rand in afara de doctor este si om, am nascut un copil sanatos desi am avut diferite socuri in timpul sarcinii. Nu am decat multumiri pentru dl doctor pentru modul de monitorizare si sfaturile utile. Dupa mine la 2 ani a nascut si sora mea 2 copii. Mii de multumiri dlui doctor

cristina crivat
6 ani si 5 luni

multumita domnului doctor si a indiferentei lui m-am ales cu un copil mort si unul cu dipareza spastica, hidrocefalie si hipotonie axiala. multumita grijii lui pentru ceea ce relevau toate ecografiile si bitestul si triplul test, am reusit sa duc sarcin apana la 26 de saptamani. si cand m-a trimis la spital pentru o perfuzie , ii multumesc ca am nascut fara el, pentru ca nu s-a mai obosit sa raspunda la telefon. de asemenea ii multumesc si pentru vizita scurta la trei zile dupa ce am nasut in care si-a cerut scuze doar daca eu consider ca a gresit cu ceva. si in ziua de azi dl doctor nu crede ca a a gresit cu nimic ba dimpotriva noi avem o problema....da avem. are doi ani jumate mica noastra problema. de ce nu am facut nimic? pt ca au avut grija sa il acopere cei de la spital si pana si pe biletul meu de externare scrie o aberatie nedovedita. multe prietene au nascut cu el, insa concluzia mea e clara. daca sarcina e sa fie bine atunci totul e bine. peste tot aud cat de bine stie sa coasa. nemaipomenit. cand intr-adevar sunt probleme si e nevoie de experienta unui medic bun atunci se vede incompetenta sau ignoranta lui. eu am avut nevoie de un medic bun si el s-a dovedit foarte departe de asta. cu toate recomandarile. si nu sunt singura. dl dr are la activ multi copii cu hipoxie la nastere sau alte malformatii nedepistate sau ignorate. a fost un dr care initial mi-a dat impresia ca are totul sub control, apoi am intrat in panica cand am vazut ca ceva e in neregula iar el trata lucrurile ca si cand totul e ok. am crezut ca sunt eu paranoica....nu am fost

Dascalescu Radu
8 ani si 1 luni

Sotia mea a nascut cu el 2 copii superbi si sanatosi...recomand 100%

nico_p
8 ani si 6 luni

Copilul meu s-a nascut cu Down pentru ca acest doctor nu a considerat ca pt o sarcina la 39 de ani trebuie recomandata amniocenteza si s-a bazat pe rezultatul unui singur test de screening.

Diana
9 ani si 4 luni

Este pregatit din punct de vedere profesional si rabdator.

Andreea Ioana Stroe
9 ani si 4 luni

Este un medic care se implica, este deschis pt intrebari sau sugestii si este foarte calm si deschis cand cumunica cu pacientele.

radu gabriela
9 ani si 6 luni

Este un medic extraordinar, eu am nascut cu el si a fost implicat in totalitate in tot ce mi s-a intamplat pe perioada sarcinii. II multumesc lui si lui Dumneseu ca acum am un baietel de 4 ani si 4 luni care este totul pentru mine.

cristina.crivat
9 ani si 10 luni

cel mai bun ginecolog ever

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Dr. Cristian Peteu
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Sfanta Maria - Plaza
Adresa: Bulevardul Timisoara, Nr. 26 Z, Sector 6, Bucuresti
Localitate: , BUCURESTI
10 Martie 2022

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter