Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 8 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Ciprian Bolca?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

vis
8 luni si 27 zile

Un mare Doctor si Om ,nu numai la figurat dar si dpv al sufletului si priceperii cu care trateaza pacientii. La multi ani!D-le DOCTOR.

Nils
7 ani si 7 luni

-am cunoscut pe domnul doctor acum 5 ani. A avut grija de tatal meu. Este un medic deosebit. Am umblat cu tatal meu prin multe spitale dar nu am intalnit pana acum un om care sa-i semene. Nu conteaza pentru dansul daca esti de la tara sau din oras, bogat sau sarac toti sunt tratati la fel: cu respect si cu mult suflet. Este omul de care ai nevoie atunci cand esti in spital. Iti este si doctor si prieten si frate si sfatuitor, atat pentru pacient cat si pentru rudele lui. Va iubim domnule doctor si sa ramaneti la fel cum v-am cunoscut.

Bogdan&Anca Belu (Galati-LH)
8 ani si 10 luni

Un medic cu viziune larga, open-mind, implicat, atent la detalii, preocupat sa ofere confort psihic pacientilor, interesat sa-i informeze asupra interventiei, dedicat profesiei, bun psiholog, un Om care degaja energie pozitiva, un Specialist in chirurgie care are grija pacientului atat pre-operator, cat si post-operator. Multumim pentru profesionalism, pentru mediastinoscopie (mediastinostomie), pentru implicare 100%, pentru Omul chirurg care a avut grija de noi, pentru informatiile reale si complete. Va pupa cu drag blonda si negrul Belu (Galati)si tineti-ne pumnii (facem PET/CT sapt asta, dupa 4 sedinte de ABVD, analizele evoluand spectaculos si iesind normale, stare generala f buna, toleranta buna la protocol).

Blaga Claudia
8 ani si 11 luni

Necazul si disperarea m-au adus in faza in care am citit pe diverse forumuri despre alte cazuri similare. Raspunsurile punctuale si scrise din suflet de catre d-voastra, arata ca sunteti un om de mare caracter si un profesionist desavarsit. Dumnezeu sa va dea sanatate.

Ionescu
9 ani si 6 luni

Un om deosebit, cu elanul specific tineretii, dar cu o foarte mare siguranta. Ma inclin in fata domniei sale si ii urez sanatate, asa cum mi-a daruit-o si mie cu toata priceperea dansului.

Cornel Malinoiu
9 ani si 7 luni

Sanatate ,iubire ,belsug si noroc acestui inegalabil medic si OM Un sot recunoscator

Beatrice
9 ani si 8 luni

Medicina contemporana va va retine , va sublinia si va si se va mandri cu acest nume, Ma simt onorata si privilegiata ca am cunoscut aceasta personalitate . Ma simi protrjata si iubita de DUMNEEU ca am avu sansa sa fiu operata de el .

Staicu Sebastian
12 ani si 1 luni

un medic deosebit si un OM de mare caracter va multumesc

Locatie medic

Institutul national de pneumologie prof. dr. MARIUS NASTA
Adresa: Sos. Viilor nr. 90
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0213356910, 11/12/13/14/15/16/17

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter