Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 6 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Ciobanu Constantin?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21641675511
7 luni si 8 zile

La naștere, am fost diagnosticat cu inegalitate membru pelvin stang 4 cm. In urma mai multor interventii chirurgicale esuate (fractura, care a fost urmata de introducerea gresita a unei tije prin genunchi ceea ce a condus la blocarea flexiei) la alt spital, am fost preluat de domnul Dr. Constantin Ciobanu și de domnul dr. Petre Neagoe. Nu s-a soluționat problema flexiei mentionata mai sus, iar aceasta a ramas permanent blocata. Mai mult decat atat, in cadrul intervenției suportate la varsta de 6 ani, mi s-a scos o parte din mușchiul din zona femurului, fara a primi explicații clare cu privire la situație (singurul raspuns a constat in țipetele domnului Prof. Dr. Pesamosca, adresate catre echipa care a efectuat intervenția: domnul Dr. Constantin Ciobanu și domnul Dr. Petre Neagoe). Din cauza ramanerii flexiei blocate, distanța dintre picioare s-a majorat la 12 cm, motiv pentru care am incercat o alta intervenție in cadrul aceluiași spital. Lipsa de pregatire profesionala a personalului a generat un alt eșec. Inițial, alungirea a reușit, insa dl. Dr. Constantin Ciobanu, la 2 saptamani dupa prima intervenție, a optat pentru o alta intervenție chirurgicala pentru a forța alungirea, moment din care, gradual, piciorul a inceput sa ia o forma ciudata. Dupa cateva luni, unul din cercurile atașate la elizarov mi-a intrat in pulpa femurului. Primul efect a fost infecția, care a determinat scoaterea de urgența a aparatului, ceea ce a provocat o alta fractura. In cadrul acestei intervenții, am ieșit din sala de operații cu tensiunea 6. M-am trezit cu greu și am fost la un pas sa nu mai reușesc sa scriu aceste randuri. Motivele tensiunii slabe au fost legate de numarul mare de intervenții chirurgicale pe care le-am suportat in acea perioada, dar și de faptul ca operația a fost amanata 2 zile la rand. Dupa foarte multe momente dificile, in final, am fost adus pe picioare, dintr-o stare critica, la una care sa imi permita sa ma deplasez (10 cm + flexie blocata) de catre dl. Prof. Dr. Gheorghe Burnei si echipa dansului. Motivele pentru care nu am acționat in instanța acest caz de malpraxis au fost multiple, insa sunt in special legate de reticiența pop**ației fața de suportarea cheltuielilor de judecata la acea perioada, varsta mea sub 18 ani, prescripția cazului și nepregatirea psihica a parinților mei in fața unei astfel de situații. Prin urmare, nu recomand.

Utilizator21531933032
4 ani si 28 zile

Sunt infiorator de revoltata ca aceasta...persoana practica in continuare, desi au fost atatea cazuri de malpraxis din partea dumnealui. Am avut ghinionul de a-i fi pacienta acum mai bine de 20 de ani; am fost printre cazurile unde dauna nu fost ireparabila. Tot ce se scrie despre dumnealui este de rau; cu toate astea, felcerul este tot acolo, pe post de medic chirurg.

catalin
8 ani si 9 luni

acest om e un mare zero , cand aveam 1 an si ceva am fost depistat cu luxatie de sold si amiotrofie spinala , si am ajuns la el pentru ca doar el era iesit din operatie , si sa uitat la mine (dar nici macar nu sa uitat in dosarul meu de la spitalul alexandru obregia) si a zis foarte hotarat ca trebuiesc operat , dar eu nici macar nu stateam in picioare si de operatia aceea nu era deloc nevoie , si ma operat , am stat in gibs si cand ma scos din el eram ca o ''''carpa'''' nici nu mai puteam sa-mi misc picioarele si inainte eram foarte vanjos , si acum am 13 ani , si nu am mers nici odata si stau in scaun cu rotile , daca nu ma opera si ma trimitea la centrul de recuperare nicolae robanescu din spatele spitalului si mergeam acolo pentru recuperare mereu puteam sa merg macar in cadru si nu se agrava amiotrofia (acum e tip 2 si gradul 1) si inainte nu era asa de grav

Florin
9 ani si 2 luni

Fara repros; ... tare aglomerat. [...]

carmen
9 ani si 6 luni

m a tratat cu dispret, [...] si m a jignit, diagnosticul ok - comentariu moderat de Admin

giliola
10 ani si 10 luni

Un profesionist bun, diagnosticul a fost corect, comunicarea cu medicul deficitara. Insa, ca om, este un mare ZERO, a pretins spaga cu mare tupeu, aproape a tipat la mine sa ii dau!

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0214604260, (centrala), 0214603124 (director), 0214603026

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter