Coronavirus Update

Dr. Celus Septimiu Tarpan
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 334.71.64

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21530564250
Utilizator2153056425
0

2 ani si 11 luni
Am nascut cu dl Tarpan in martie 2017 la Sanador, alegandu-l ca medic pe timpul sarcinii pt ca auzisem ca este pro nastere naturala.In ultima saptamana de sarcina am avut niste dureri groaznice de burta si fiind la prima sarcina nu am stiut ca nu erau normale.Cand l-m sunat pe dl doctor si i-am spus mi-a recomandat No-Spa.....Simtind ca ceva este in neregula cu copilul am mers la dl doctor la Obregia pt. un consult si pt.a ma asigura ca totul este ok cu copilul insa surprinzator doctorul nu mi-a facut ecografie sa vada cum se simte copilul,mi-a luat doar sannge pt analize si m-a trimis acasa spunandu-mi ca :" ar fi bine sa mai rezist 2 saptamani macar"( fiind in acel moment in 34 satpamani de sarcina.) Dupa 3 ore, in aceeasi zi am fost internata de urgenta deoarece mi s-au rupt membranele si am nascut prin cezariana cu acest medic un copil care se afla intr-o suferinta fetala de nedescris corpul ii era plin de edeme cu apa.A avut scor Apgar 1 si a fost resuscitat la nastere ramanand 2 luni internat in spital cu sanse minine de supravietuire. Pe parcursul sarcinii am facut toate ecografiile necesare si analizele recomandate insa nimeni nu a observat ca fiul meu se afla in suferinta.Copilul traieste insa starea lui e foarte grava,In prezent ne chinuim cu terapii de recuperare zilnic,copilul ac***a acum 1 an si 4luni. Il consider complet responsabil pe dl Tarpan pt situatia in care se afla copilul meu si faptul ca nu a verificat starea copilului desi eu am mers la cabinet acuzand dureri groaznice.Actiunile lui denota lipsa de profesionalism si ignoranta,Din cauza acestui medic si a nedepistarii la timp a suferintei fetale copilul meu va avea un retard major toata viata!
tatianao
tatianao
7 ani si 4 luni
Dr. Tarpan este un medic excelent, iti intelege nevoile si este tot timpul atent si disponibil. Il recomand cu caldura pentru nasteri naturale.
ana
ana
8 ani si 4 luni
dl. Celus Tarpan este un medic extraordinar, un om calm, explica f bine, ofera solutii ... este cel mai bun ginecolog la care am fost. sunt pacienta dansului de 8 ani deja, l-am urmarit la toate cabinetele. am mai incercat si alti medici ( femei) insa nu se compara dpdv profesionalism

Spune-ti parerea despre Dr. Celus Septimiu Tarpan


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Celus Septimiu Tarpan

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter