Clickmed
programare rapida la medic
Fotografie Dr. Catalin Copaescu

Dr. Catalin Copaescu

Medic specialist in Chirurgie generala

Opiniile pacientilor

MembruMobileApp150330210425550
1 ani si 2 luni

Doctor foarte bun

MembruMobileAppMircea
1 ani si 7 luni

Profesionist

MembruMobileApp150330210425550
1 ani si 7 luni

Un doctor exceptional

Utilizator21564411217
3 ani si 10 luni

Buna dimineataq este un medic extraordinar domnu doctor copaescu pe mine m-a operat la stomac de hernie hiatala si ma simt foarte bine. pe domnul doctor copaescu il recomand la toti prietenii mei. un doctor cu vasta cultura medicala im chirurgia laparoscopica. multumesc domnul doctor sa va tina dumnezeu sanatos.
roxana zori

Utilizator21560758458
3 ani si 11 luni

Un adevarat profesionist, un om deosebit! un muscelean ce merita tot respectul!

Bojan Carmen Alina
5 ani si 10 luni

Bun ziua,domnule doctor,asi dori ca sa aflu o opinie pentru problema cu care ma confrunt.sunt o persoana de 37 ani si sunt bolnava de epilepsie,iar mai nou mau gasit cu 3 fibroame uterine de 3 cm,6 cm si respectiv 7 cm.iar doctorul meu neurolog nu-mi semneaza scrisoarea medicala pt a ma putea opera,iar la cine am mai fost...un alt medic neurolog mi-a zis ca exista un tratament naturist adus din america cu care ma pot vindeca.am citit si pe net ca se poate scapa si cu tratament naturist si cu leustean.dumneavoastra ce ma puteți sfatui?

iliana
6 ani si 7 luni

Acest om a facut si face minuni. n doar prin profesionalism, ci si prin atitudine si disponiblitatea de a explica si de a incuraja pacientul. si implicit, toti oamenii din echipa lui ii sunt pe potriva. am citit ceva despre spitalul ponderas care intra in reteaua regina maria, sper sa nu se schimbe nimic in echipa doctorului copaescu odata cu aceasta miscare, pentru ca ar fi pacat.

Birzan C.
7 ani si 2 luni

Vreau sa multumesc pe aceasta cale, domnului doctor bogdan smeu, sa le doresc tot binele din lume, dansului si echipei care mi-au acordat asistenta pe timpul spitalizarii, pentru tot ce au facut pentru mine. le doresc multa sanatate si putere de munca ca sa poata opera cu succes si alti pacienti. modul in care am fost primit, consultat, raspunsurile primite la intrebarile ridicate de mine, mi-au dat speranta ca am gasit aici un loc ideal pentru sanatatea mea, precum si medicii de care aveam nevoie. felul in care mi-au vorbit si explicat, mi-au dat incredere reusitei operatiei. faptul ca operatia mi-a reusit m-a determinat sa cred si sa am convingerea ca doctorul smeu, desi foarte tanar,este un un bun chirurg, un om de mare viitor si profesionalism, un mare noroc pentru oamenii cu probleme de sanatate.
multumesc de asemenea, directorului acestei unitati sanitare, prof. dr. copaescu, pentru tot ceea ce a realizat cu acest spital, dand dovada de clare si reale capacitati manageriale.
va multumesc tuturor inca o data si va sunt profund recunoscator pentru toate aceste fapte medicale!
cu stima si respect,

gratiela
7 ani si 3 luni

Este un chirurg exceptional care m-a operat acum cativa ani, dar si pe sora mea anul acesta.
asa ca vorbesc din experienta recenta din familie, nu de cea de acum 4 ani. timpul de asteptare nu este de cateva luni, ci de cateva saptamani, bineinteles n functie de urgenta si gravitatea cazului.
iar pretul...sanatatea este nepretuita. oricum, cine zicea ca la stat este gratuit, ei bine nu este. o operatie bariatrica la un spital de stat este 3000 de euro oficial, plus ce mai dai pe langa.....fara 4500 de euro nu scapi (chirurgul, mana a doua, anestezistul, asistentele, etc, etc). iar riscul de infectii intraspitalicesti , este urias.
iar la spitalul ponderas este 5000 de euro. fara nimic pe langa, conditii super, pleci acasa in trei zile.
asa ca, ....fara cuvinte!

Adrian
8 ani si 25 zile

Un om si un medic deosebit!

Pag 1 din 9

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter