Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 40 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Carmen Radulescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

MirunaMarin
2 luni si 18 zile

O recomand pe doamna doctor Carmen Radulescu cu toata caldura, increderea si aprecierea. Este un profesionist desavarsit si un om de o calitate morala si emotionala absolut deosebita! Nu am decat cuvinte de lauda pentru dumneaei, si ii multumesc cu infinita recunostinta!

Cătălina Gâdea
2 luni si 18 zile

Doamna doctor Carmen Radulescu este un medic excepțional. Un adevarat profesionist, un medic dedicat care raspunde la toate intrebarile adresate indiferent de ora la care este sunata . Recomand 100% acest medic și OM minunat.❤️

Chiru Bianca
2 luni si 19 zile

Pentru mine nu exista medic mai exceptional ca doamna doctor in ceea ce priveste sarcina si tot parcursul acesteia! Mi-a fost alaturi in cele mai dificile momente cu cele mai profunde incurajari, medicatie si tot ce a tinut de analize si interpretarea acestora, nu am cunoscut medic mai apropiat de pacienti decat doamna doctor! Am o fetita de 1 an si 8 luni si un baietel de 2 luni, amandoi adusi pe lume de dumneaei. Nu stiu cati medici iti scriu sa te intrebe daca ai ajuns cu bine acasa, sau sa te trezesti cu mesaj aproape zilnic daca esti bine, pe tot parcursul sarcinilor. Inainte de a fii medic este om, ceea ce rar se mai intampla sa gasim astazi! Pentru asta nu pot decat sa-i multumesc din inima!

Nicoleta copelea
2 luni si 26 zile

Doamna doctor carmen radulescu un om cu suflet care isi face meseria ca la carte in luna iunie pe 12 am fost operata de catre dansa am adus pe lume tripleti .datorita doamnei care ma operat fara bani stateam in acel spital de zece zile daca nu am dat bani la doctori mai lasat asa pana a pornit hemoragia .pe data de 12 iunie la ora 7 dimineața omul cu suflet ma operat fara nici un ban .va mulțumesc din suflet doamna radulescu va sunt recunoscatoare pentru tot.aceeasta femeie este o minune o recomand la toate fetele care vor ajunge la spitalul polizu pe dansa.va pup si imbrațișez din partea ingerasilor mei daria maria si rares florin .cu prima ocazie cand vin in bucurești vin sa va imbratisez😘😘😘😘😘multa putere de munca si sa ramaneți cu zambetul pe buze asa cum v-am cunoscut eu si celor care vorbesc aiurea dumnezeu ii vede.

Alin C
2 luni si 28 zile

Am ajuns cu soția la doamna doctor Radulescu prin recomandarea unei prietene care a nascut doi baieți cu dansa. Soția ac***a doua surori care au avut probleme cu sarcinile cauta un medic bun. Inca de la inceput ne-a trimis sa facem analizele necesare pentru a prescrie tratament daca era necesar. Am urmat cu strictețe ce recomandarile dansei iar acum, la mai bine de 4 ani de cand ne am cunoscut avem 3 copii frumoși și sanatoși, toți nascuți cu doamna doctor Radulescu. O persoana extraordinara și un profesionist desavarșit, o recomand cu caldura.

Simona Cioabă
3 luni si 2 zile

Inainte sa raman insarcinata prima oara, eram ingrozita de cate sarcini pierdute auzeam in randul familiei sau prietenelor mele. Cand am aflat ca urma sa avem și noi un copil, am inceput sa caut un medic cu experiența care sa știe exact ce analize și teste trebuie sa fac pentru a minimaliza posibilitatea de a pierde sarcina. Aveam 33 de ani și deja ma indreptam spre categoria femeilor cu risc ridicat. Așa am aflat de doamna doctor Radulescu care mi-a explicat de la inceput ce am de facut, incluzand și testul de trombofilie, afecțiune care revendica un numar din ce in ce mai mare de sarcini pierdute. Am ieșit pozitiv la una din mutațiile vizate și mi-a dat tratamentul corespunzator. Am 3 copii astazi, toți nascuți cu doamna doctor Radulescu! Ii sunt foarte recunoscatoare pentru faptul ca nu s-a plafonat profesional si continua sa studieze cu pasiune aceasta ramura a medicinei atat de solicitanta! Arata grija fata de paciente atat pe plan medical cat si personal, ceea ce m-a ajutat enorm in toata aceasta experiența de mama

Ioana
3 luni si 9 zile

Ii voi fi veșnic recunoscatoare d-nei doctor! Mi-a daruit speranța, indrumare, sprijin, liniște și vorbe calde pe tot parcursul sarcinii! Imi țin astazi minunea in brate datorita sfaturilor dumneaei!

Vlad Mihaela
3 luni si 9 zile

A fost medicul care mi-a pus minunea in brate, minune ce a stat la caldurica datorita doamnei doctor. Am dus sarcina pana la 39 de saptamani și o zi. Am hernie de disc și sunt micuța de statura, am avut contracti de la 34 saptamani dar sub atenta observație a doamnei doactor și a tratamentului corect am dus sarcina la capat și am nascut prin cezariana un baiețel de 3700 sanatos de nota 10. Ii mulțumesc doamnei doctor și ii sunt recunoscatoare pt toata atenția dumneaei pe tot parcursul sarcinii.

Locatie medic

Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului ALFRED D. RUSESCU - departament de obstetrica-ginecologie (maternitatea POLIZU)
Adresa: Str. Gheorghe Polizu nr. 40
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213169204, 0212129200, 0212129402 (camera de garda)

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter