Coronavirus Update

Dr. Bulca Francesco
Medic specialist in Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Medicina generala
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

13 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
medic chirurg
medic chirurg
2 ani si 1 luni
Am fost operata laparoscopic de acest medic extraordinar pentru o hernie ombilicala. Sunt extrem de multumita de dl doctor si pot sa il recomand cu incredere. Am ajuns in America la fiica mea si am mers la un control de rutina. Medicii de acolo m-au intrebat unde am fost operata. Procedeul folosit de dl doctor Bulca este unul care se face in USA. Inca o data multumiri dle doctor.
dorflori
dorflori
2 ani si 5 luni
Am fost operata de Dl. Doctor Francesco Bulca acum 10 ani de tumora pe colon! Nu am cuvinte sa-i multumesc pentru profesionalismul si omenia de care a dat dovada in timpul sptalizarii mele!Va doresc din suflet tot ce-i mai bun in viata si sa va ajute Dumnezeu, sa va dea sanatate si sa puteti salva cat mai multe vieti, sunteti un inger pe pamant! Florentina Dorneanu
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 ani si 5 luni
De departe cel mai bun medic chirurg,maini de aur alaturi de echipa minunata!!!Multumiri enorme si mii de aprecieri!!!Dumnezeu lucreaza prin oameni,in cazul domniei sale!Va multumim din suflet ca existati!
Emil
Emil
6 ani si 6 luni
Un chirurg de excepție ,nascut pentru chirurgie de inalta clasa ,insa statul roman nu ii pune la dispoziție cele necesare pacientului si mai ales unui medic de o asemenea ținuta . Este un chirurg care inspira incredere si statul ar trebui sa FACA totul pentru ca acești oameni sa ramana in TARA ,sa le asigure toate cele necesare ! DUMNEZEU sa- i dea SANATATE !
Madalina
Madalina
6 ani si 8 luni
Un doctor serios, competent si cu bun simt. Din pura intamplare am ajuns la dumnealui si ma consider norocoasa, am fost placut surprinsa de profesionalismul si de atentia acordata, chiar daca interventia mea nu a fost una extrem de complicata. Il recomand cu caldura, Multa sanatate!
raneti gabi
raneti gabi
7 ani si 9 luni
Fata de DOMNUL Doctorul Bulca Francesco am tot respectul si consideratia pentru ca in data de 25 10 2013, a avut rabdarea necesara -4,30 ORE - sa l opereze pe tatal meu si a facut tot ce a fost posibil ca sa fie bine, numai ca boala a invins....asa a vrut MAICA DOMNULUI SI BUNUL DUMNEZEU CA TATA SA MEARGA LANGA MAMA CARE NE A PARASIT SI EA IN ANUL 2009 IAR PE 30 OCT ERA ZIUA EI! APRECIEZ PROFESIONALISMUL, SERIOZITATEA, AMABILITATEA SI DARUIREA PERSONALULUI SPITALULUI FLOREASCA DIN BUCURESTI DE A SALVA VIETI OMENESTI Ma declar foarte multumit de serviciile acordate acolo Recomand tuturor romanilor sa l caute pe acest DOMN DOCTOR in cazul in care au nevoie si sa mearga la el cu inima deschisa si impacata ca face intotdeauna dar intotdeauna si pentru toata lumea aceleasi servicii de calitate... Bravo DOMNULE DOCTOR PENTRU TOT... VA MULTUMESC DIN SUFLET....
Gabriela
Gabriela
8 ani si 11 luni
L-am vazut si eu comportandu-se, probabil asa cum zice Serban,dar lipsa de bun simt a persoanei respective cerea o punere la punct. In mod obisnuit este foarte atent, plin de solicitudine (pe mine m-a operat intr-un ajun de Craciun si a venit apoi la patul meu in fiecare zi)si mai presus de toate un profesionist. Iar aceasta cuplata cu un suflet bun face foarte bine unui bolnav. Domnule doctor va doresc NUMAI BINE.
flori
flori
9 ani si 2 luni
Un medic foarte bun si un om minunat!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Bulca Francesco


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

13 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Bulca Francesco

Medic specialist in Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Medicina generala
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter