Coronavirus Update

Dr. Brandusa Sanda Aldea
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica Oncologie-ginecologica
Medic la Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti

22 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Maria
Maria
4 ani si 8 luni
"Doamna" Dr. este cel mai neprofesional medic ginecolog pe care l-am intalnit, un om extrem de rece, te trateaza cu indiferenta si superioritate, vorbeste urat, nu iti pune intrebari pentru a identifica posibilele probleme, nu primesti raspunsuri la intrebari, iti arunca niste priviri ca si cum ai fi ultimul om si nu stie cum sa te expedieze mai repede. Majoritatea pacientelor ajung la ea cu probleme foarte grave,in consecinta ar fi trebuit sa aiba putina compasiune, o vorba buna. Degeaba te numesti doctor daca ai un asemenea comportament si daca nu faci aceasta meserie cu sufletul!
cristina
cristina
5 ani si 10 luni
Fraților lasați laudele nemeritate ca put! Este o incompetenta, lacoma si dobitoaca! Este unul din membrii PDL.....partidul a pus-o sa omoare femeile! Javra ordinara...i-am facut de 40 zile mult iubitei mele cumnate MARIN MARIA, sa se odihneasca in pace. Iar acestei doctorițe nu-i doresc decit exact acelasi lucru pe care i l-a facut cumnatei mele.O blestem la toate bisericile...praful si pulberea sa se aleaga de ea ca persoana.Nu va duceti la ea femeilor!
stela
stela
5 ani si 11 luni
Mie acest medic in 2010 mi-a salvat viata cu ajutorul Sf.IOAN BOTEZATORUL ca ere sarbatoarea nasteri lui.DUMNEZEU sa ii de-a sanatate.
EMILIA RIZEA
EMILIA RIZEA
5 ani si 11 luni
Pe o cumnata de a mea, Maria a operat - o de 2 ori, fara reusita...tocmai am innmormantat-o. Amurit pe 14.06.2015. nu mai postați numai cazuri fericite si o laudati atita , ca e o CRIMINALA SI O INCOMPETENTA! Sa i dea Dumnezeu ce merita, ca a lasat 2 copii fara mama! O detest! Javra ordinara!
Munteanu
Munteanu
6 ani si 2 luni
Dr.Brandusa Aldea mi-a salvat viata in 2006.Ce pot sa spun mai mult despre un medic datorita caruia traiesc si astazi?Mult profesionalism,multa intelegere pentru fiecare pacient.Multumesc intregii echipe medicale si imi exprim respectul pentru scoala romaneasca de medicina.Stiu ce spun,am avut prieteni care s-au tratat in strainatate si nu s-au salvat.
cristina
cristina
7 ani si 2 luni
D.na dr Aldea Brandusa, este un exceptional medic , sunt o pacienta care a suferit o histerctomie radicala, sunt f f fmultumita de tot personalul medical cu care lucreaza d.na dr .Sunt cu adevarat o echipa de profesionisti, nu am ce sa le reprosez, sunt operata de 3 saptamani si ma simt f bine. Cu stima si respect pt d.na doctor , sanatate , putere de a aduce femeilor (paciente) sanatatea si zambetul pe buze. Va multumesc din suflet d.na doctor.
Ana S
Ana S
7 ani si 3 luni
Un om de nimic care opereaza fara un colsult prealabil si apoi nu este multumita de rezutatul biopsiei, un om care nu stie ce inseamna comunicarea, care isi trateaza pacientii ca pe niste caini, care nu e multumita niciodata, atitudine care lada de dorit, lipsa totala de profesionalism, un om care merge pana in panzele albe ca sa demonstreze ca nu a gresit, un om care cere emiterea unui buletin histopatologic care sa o acopere, un om care ar face orice ca sa evite un proces de malpraxis.
Soldea Elisabeta
Soldea Elisabeta
7 ani si 5 luni
Dr Aldea un medic excelent cu o pregatire de nota 20 intradevar stie ce face si face foarte bine tot respectul
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Brandusa Sanda Aldea


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

22 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Brandusa Sanda Aldea

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica Oncologie-ginecologica
Medic la Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter