Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 22 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Brandusa Sanda Aldea?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Maria
6 ani si 8 luni

"Doamna" Dr. este cel mai neprofesional medic ginecolog pe care l-am intalnit, un om extrem de rece, te trateaza cu indiferenta si superioritate, vorbeste urat, nu iti pune intrebari pentru a identifica posibilele probleme, nu primesti raspunsuri la intrebari, iti arunca niste priviri ca si cum ai fi ultimul om si nu stie cum sa te expedieze mai repede. Majoritatea pacientelor ajung la ea cu probleme foarte grave,in consecinta ar fi trebuit sa aiba putina compasiune, o vorba buna. Degeaba te numesti doctor daca ai un asemenea comportament si daca nu faci aceasta meserie cu sufletul!

cristina
7 ani si 10 luni

Fraților lasați laudele nemeritate ca put! Este o incompetenta, lacoma si dobitoaca! Este unul din membrii PDL.....partidul a pus-o sa omoare femeile! Javra ordinara...i-am facut de 40 zile mult iubitei mele cumnate MARIN MARIA, sa se odihneasca in pace. Iar acestei doctorițe nu-i doresc decit exact acelasi lucru pe care i l-a facut cumnatei mele.O blestem la toate bisericile...praful si pulberea sa se aleaga de ea ca persoana.Nu va duceti la ea femeilor!

stela
7 ani si 11 luni

Mie acest medic in 2010 mi-a salvat viata cu ajutorul Sf.IOAN BOTEZATORUL ca ere sarbatoarea nasteri lui.DUMNEZEU sa ii de-a sanatate.

EMILIA RIZEA
7 ani si 11 luni

Pe o cumnata de a mea, Maria a operat - o de 2 ori, fara reusita...tocmai am innmormantat-o. Amurit pe 14.06.2015. nu mai postați numai cazuri fericite si o laudati atita , ca e o CRIMINALA SI O INCOMPETENTA! Sa i dea Dumnezeu ce merita, ca a lasat 2 copii fara mama! O detest! Javra ordinara!

Munteanu
8 ani si 3 luni

Dr.Brandusa Aldea mi-a salvat viata in 2006.Ce pot sa spun mai mult despre un medic datorita caruia traiesc si astazi?Mult profesionalism,multa intelegere pentru fiecare pacient.Multumesc intregii echipe medicale si imi exprim respectul pentru scoala romaneasca de medicina.Stiu ce spun,am avut prieteni care s-au tratat in strainatate si nu s-au salvat.

cristina
9 ani si 3 luni

D.na dr Aldea Brandusa, este un exceptional medic , sunt o pacienta care a suferit o histerctomie radicala, sunt f f fmultumita de tot personalul medical cu care lucreaza d.na dr .Sunt cu adevarat o echipa de profesionisti, nu am ce sa le reprosez, sunt operata de 3 saptamani si ma simt f bine. Cu stima si respect pt d.na doctor , sanatate , putere de a aduce femeilor (paciente) sanatatea si zambetul pe buze. Va multumesc din suflet d.na doctor.

Ana S
9 ani si 4 luni

Un om de nimic care opereaza fara un colsult prealabil si apoi nu este multumita de rezutatul biopsiei, un om care nu stie ce inseamna comunicarea, care isi trateaza pacientii ca pe niste caini, care nu e multumita niciodata, atitudine care lada de dorit, lipsa totala de profesionalism, un om care merge pana in panzele albe ca sa demonstreze ca nu a gresit, un om care cere emiterea unui buletin histopatologic care sa o acopere, un om care ar face orice ca sa evite un proces de malpraxis.

Soldea Elisabeta
9 ani si 6 luni

Dr Aldea un medic excelent cu o pregatire de nota 20 intradevar stie ce face si face foarte bine tot respectul

Locatie medic

Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213183252

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter