Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Utilizator Sfm
4 ani si 7 luni

Super profesionist! am nascut cu dansul in iunie 2017! atat sarcina cat si nasterea prin cezariana a decurs excellent!

Margarit Carmen
7 ani si 2 luni

Multumesc din suflet d-lui dr. pentru modul in care a am fost tratata (pozitionare vezica). tot respectul!

Flori Moldovan
7 ani si 5 luni

Excelent doctor! 2 sarcini, ambele cu probleme si de fiecare data a rezolvat situatia fara chin nici pentru mine si nici pentru copii. excelent ginecolog si obstretician!goarte mult bun-simt!

Flori
9 ani si 1 luni

Este un doctor foarte bun, am fost operata de dansul in anul 2000 de o sarcina extrauterina in soc hemoragic. este un specialist nemai ponit, vreau sa spun ca pus si simplu m-am nascut a doua oara, nimeni nu-mi mai dadea sansa ca azi sa fiu in viata. datorita dansului si devotamentului sau azi ma bucur alaturi de familie si nepoti.

Savu Florin
9 ani si 6 luni

Eu nu recomand nimanui acest doctor (daca il poti numi asa)! sotia mea a nascut cu el acum 5 luni prin cezariana si mai are si acum probleme cu operatia! d-nul asa zis doctor i-a spus in fata cu nesimtire dupa operatie ca nu a apucat sa sterilizeze "ustensilele" pentru operatie! operatia nu s-a inchis nici acum, a ramas o cicatrice enorma si au ramas fire si acum(dupa ce au fost "scoase" cica)! cred ca toata lumea stie ce inseamna asta: malpraxis! asa ca d-nul doctor...ar fi cazul sa va faceti meseria cum trebuie, ca d-aia ati invatat si sa puneti profesionalismul inaintea oricarui alt lucru!

aurelia
10 ani si 3 luni

Multumesc din suflet d-l bogdan davitoiu ptr. interventia chirurgicala, un medic special, minunat, si recomand tuturor femeilor sa aiba deplina incredere, este un medic deosebit.

badea mariana
12 ani si 9 luni

Am nascut cu dr davitoiu bogdan si il recomand din suflet tuturor viitoarelor mamici.am avut o sarcina gra cu dilatatie 3 din luna atreia dar cu ajutorul acestui minunat om acum fetita mea are 2 anisori.merg la dansul de cand aveam 21 de ani iar acum am 33

Angela
13 ani si 2 luni

Si eu il cunosc pt domnul doctor davitoiu,am nascut anul trecut pe 22 octombrie la 9,20 o fetita superba,sanatoasa.mi-a fost medic pe toata perioada sarcinii.am nascut la 36 de saptamani,daca nu era dumnealui langa mine sa ma ajute sa nasc sigur sar fi intamplat ceva cu noi,as fi murit eu sau fetita.am avut o nastere f.grea.a trebuit sa ma taie dar m-am si rupt.il recomand ca medic.pune suflet unde pune mana.

Angelica Gugu
13 ani si 2 luni

Am fost monitorizata in timpul sarcinii si am nascut cu dl. dr. bogdan davitoiu, este un adevarat profesionist si un medic extraordinar. il recomand tuturor care cauta un medic ginecolog foarte bun.

sionel simona
13 ani si 3 luni

Ii sunt recunoscatoare pe viata pt ca mi-a salvat bebelusul, nascut prematur pe data de 4 iulie 2007. acum sunt insarcinata in 2 saptamani si viitoare viata, ce o voi aduce pe lume, o voi pune tot in mainile dumnealui

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter