Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 19 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Bogdan Catrangiu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

daniela
5 ani si 10 luni

Un om și un profesionist cum rar ne e dat sa mai intalnim, pune suflet , dragoste și respect pentru pacienți, deci mama mea are 120de kg și a fost operata de acest doctor cariua ii dorim ca Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa !Ps. Din Calarași am ajuns la dansul

Martin Coca
6 ani si 8 luni

Astazi am fost ptr prima data la dinsul mi-a vorbit foarte clar si deschis despre ce o sa urmeze mii sa parut un OM extraordinar de comunicativ imediat mi-a fc dinsu programare si la echografie din partea mea tot respectul fata de medicii din spitalul Cantacuzino care au lasat si lasa in continuare o urma de dispret

liliana
6 ani si 9 luni

Doctor Bogdan Catangiu , un om deosebit. Am fost operata , tratata si pot spune ca am toata increderea in acest om. Am gasit la acest om puterea de a trece peste socul provocat de boala, am fost operata si ingrijita post operatoriu si am simt ca exista cineva caruia chiar ii pasa de mine. Recomand cu sinceritate si din suflet acest OM !

Anna Darvas
7 ani si 2 luni

Un chirurg oncolog foarte bun este Dr. Mihnea Ionescu de la Fundeni. Notele pe care le-am acordat sunt pt. dansul.

Ramona
7 ani si 3 luni

Nu mai inteleg nimic...inainte de a scrie acestea,am citit pe un forum sa nu merg la dr.Jianu,ci la dr.Catrangiu.Acum,cand am citit pareri despre dr.Catrangiu,chiar ca nu mai stiu ce alegere sa fac.Sunt dezamagita de tot ce inseamna sistem medical romanesc.In cazul asta,la ce doctor serios,cu daruire pentru pacienti si respect pentru meserie,sa apelez????

Cristina
8 ani si 5 luni

parerea mea despre acest om este cea mai josnica. se lauda cu acele icoane din cabinet insa este un spagar de cea mai inalta speta. nu stie sa discute cu un pacient. NU APELATI LA ACEST "DOCTOR"!!!!!

Rodica Manea
8 ani si 7 luni

Dl Adrian, eu l-am cunscut pe dl doctor Catrangiu acum 10 ani si cand spun cunoscut ma refer si la faptul ca i-am fost pacienta dar si ca l-am recomandat altor cunostinte.Va rog sa ma credeti ca s-a schimbat enorm in ultimii cativa ani si asta o poate confirma orice pacienta care-l cunoaste de ceva timp.Depinde foarte mult in ce toane-l prinzi.Cat despre faptul ca ajunge dimineata inaintea programului, aici chiar ma gandesc ca ii faceti reclama intentionat.Cred ca am fost de peste 30 de ori la dumnealui si niciodata nu a ajuns inaintea orei 10.In orice caz, tot ce pot sa va spun este ca datorita mizeriei din cabinet, al modului nervos si totatl nepoliticos cu care se exprima cat si al lipsei de seriozitate a domnului doctor, am renuntat de ceva timp sa mai calc pe acolo.

Cati
8 ani si 10 luni

obiceiul dlui doctor este de a intarzia foarte mult la program, iar cand in sfarsit ajunge la cabinet afiseaza o totala lipsa de respect fata de pacientele care asteapta nerabdatoare la usa. ae asemenea curatenia in cabinetul dansului lasa mult de dorit.

Locatie medic

Ambulatoriul de specialitate - Institutul Oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREANU
Adresa: Sos. Fundeni nr. 252
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 021-227.10.00

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter