Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Opiniile pacientilor

Laurentiu Robert Velichi
1 ani si 2 luni

Nu imi gasesc cuvintele de mulțumire pentru domnul conferențiar doctor bogdan braticevici, domnul doctor danau, doamna doctor anestezist udeanu și pentru intreaga echipa din blocul operator, ati și secția de urologie a spitalului theodor burghele. profesionalism, devotament pentru o meserie nobila in a salva viețile celor bolnavi și aflați in suferința, sentimente și suflete minunate lasate de bunul dumnezeu pe acest pamant pentru a aduce alinare, curaj, putere de a lupta cu bolile nemiloase și necruțatoare ale destinului. ma inclin cu respect și sinceritate in fața unor oameni excepționali și ma rog la bunul dumnezeu pentru a le oferi sanatate și putere de munca. va mulțumesc din suflet, doamnelor și domnilor doctori, asistente, infirmiere și la tot personalul medical din cadrul spitalului.

Emilian Balea
1 ani si 7 luni

Cuvintele sunt mici si putine pentru a putea exprima recunostinta si respectul ce le voi purta domnului conf. dr. bogdan braticevici, pentru binele ce mi l-a facut. prin realizarea interventiei chirurgicale la care am fost nevoit sa apelez, a dat dovada de profesionalism, competenta si devotament. a realizat un act medical la cele mai inalte cote, fapt cu care ma mandresc si imi da totodata incredere pentru viitor, si mai ales pentru viitorul sistemului sanitar din romania noastra. sunt recunoscator intregii echipe si deasemenea, personalului medical al spitalui panduri pe care il conduce cu rezultate demne de luat in seama. aleasa consideratie pentru domnul conf. dr. bogdan braticevici o personalitate in specialitatea urologie. pacient emilian balea.

MembruMobileApp1516369040
1 ani si 8 luni

Am fost operat la domnu doctor braticevici bogdan si am fost foarte multumit sa ii dea domnu sanatate foarte multa sa pot veni la domnu doctor .amf fost foarten multumit.

MembruMobileApp1516369040
4 ani si 8 luni

Foarte buna .

pacient
9 ani si 6 luni

Da si eu am fost operata de dansul si dupa trei luni la un control de rutina la alt medic sa mi sa spuna ca de fapt nu mi s a curatat foarte bine acolo da comunicarea lasa de dorit trimite medici rezidenti dintre toate asistentele doar doua trei sunt mai alaturi de pacienti si isi fac cu drag meseria restul numai daca primesc atentii iar as sefa este jalnica si o incompetenta si stie doar sa tipe cand este singura cu pacientul la fel si infirmierele care daca nu ai mancat in 15 minute iti ia farfuria din fata singurul lucru bun aici este ca nu exista tarif pentru operatii adica nu se cere nimic de catre medici dar au grija cei mici sa te jupoaie

Ivan Vladimir
9 ani si 11 luni

Multumesc , din toata inima , pentru o meserie bine facuta ...

cdan
10 ani si 1 luni

Medic f bun

Ina
10 ani si 5 luni

Un medic f. bun ce coordoneaza o echipa minunata. felicitari! recomand.

DaNES MIHAI
11 ani si 8 zile

Specialist ,om , profesionist

Cris
11 ani si 2 luni

Super profesionist, pacat ca disponibilitatea si comunicarea sunt jalnice! am stat pe culoarele spitalului de la 7.30 pana la 16.00 pentru o ecografie si sa o citeasca dansul sa-mi dea un tratament. am facut 250 km pentru asta plus timpul si alte cheltuieli. pacat domnule doctor.

Pag 1 din 3

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter