Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Anca
7 ani si 9 luni

Buna ziua am si eu o problema de ceva timp am scurgeri foarte urate verzui. eu in trecut am avut infectie urinara grava , deci bacteria ecoli imi mancase o parte din vagin, ma rog am scapat de ea, am avut candidoza ma manca exagerat de tare am luat tratament cred ca mi-a trecut si acum am aceste scurgeri va rog frumos sa imi spuneti ce ar putea fi si daca exista un tratament pentru asa ceva. mentionez ca aceasta scurgere este branzoasa si miroasa urat. multumesc

mirela
9 ani si 10 luni

Buna

Alexandra
10 ani si 9 zile

Nu am crezut ca un medic poate sa zica asa ceva. am facut o serie de analize in urma carora mi s-a recomandat videocolposcopie. am sunat la medas, m-am programat la dr. adrian vaduva. mi s-a spus ca dansul nu face videocolposcopie fara a face, in prealabil, consultatie.

dupa consultatie, a confirmat faptul ca este necesar sa fac videocolposcopie. insa, surpriza...dansul nu face colposcopie la medas pentru ca: "astia au aparatura de fite". ma chema la spitalul giulesti. am insistat sa fac colposcopia in acea zi crezand ca afirmatia anterioara nu a fost ceva serios. din nou primesc raspuns: "pot sa iti fac daca vrei, doar ca eu nu le-am folosit niciodata aparatura asta de fite,ce inseamna asta sa vada pacienta ce si cum pe monitor, eu trebuie sa vad si atat".

trec peste faptul ca s-a purtat cu mine neprofesional (probabil din cauza faptului ca am 23 de ani si pentru ca "voi tinerele asa sunteti..." ) si consider refuzul dansului de a nu utiliza apartura celor de la medas (aparatura moderna) o mare rusine pentru un medic, o inconstienta pentru cei de la medas pentru ca accepta asemenea doctor si pentru ca apare in lista lor de servicii cu videocolscopie desi dansul nu o face acolo si un dezinteres total al doctorului in ceea ce priveste noutatea si progresul in propriul domeniu (ceea ce spune multe).

nu recomand acest doctor.

MIRCEA
10 ani si 10 luni

Domnul doctor adrian vaduva este un medic excelent la superlativ!astept sa comunic cu domnia sa.de ziua armatei romane 25 octombrie 2012 i-am adresat cateva cuvinte si rugamintea de a ma cauta la nr.de telefon 0743.752.515,nu am primit nici-un apel.sunt o ruda de a domniei sale si doresc sa vorbesc cu domnia sa.cu multumiri,mircea din botosani.

coco
13 ani si 11 luni

Mergeti la dl.dr.vaduva, m-a ajutat de cate ori a fost nevoie, intotdeauna cand am fost la dansul nu am asteptat, la nastere a fost de garda si m-a ajutat ft.mult.trebuia sa nasc cu dr.dumitrescu ruxandra, m-a lasat balta,de cate ori ma duceam la ea asteptam.......evitati-o

maria31
14 ani si 5 luni

Mergeti cu incredere la acest medic este o persoana de incredere evitatio pe dumitrescu

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter