Coronavirus Update

Conf. dr. Mihail Alecu
Medic specialist in Alergologie Dermato-venerologie Imunologie
Bioderm Medical Center Adresa: Calea Floreasca 111-113
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
09 Iunie 2016

9 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Alina
Alina
7 ani si 4 luni
Si mie mi a prescris cateva creme fff eficiente pt prbl mele. Am mai avut nevoie de o interventie cu laser care de asemeni m a scapat d o problema fff grava, toate realizate de d-nul Alecu si am fost fff multumita de tratamente. Dansul nu este nepasator este fff priceput in ceea ce face si de aceea nu se ambaleaza prea tare, nu are nevoie si este dermatolog nu psiholog! Prima vizita pe care i am facut o a fost la spital si mi a refuzat orice ban pe care am vrut sa il dau, apoi la clinica particulara am platit consultatia pentru ca asa este in orice clinica nu baga d-nul doctor mana in buzunar si nici preturile cremelor nu le stabileste dansul, asa ca duceti va cu toata increderea la dansul!
Gabriela
Gabriela
7 ani si 7 luni
Eu chiar astazi am fost la doctorul Alecu Mihai,pot sa spun ca am facut mai mult pe drum decat m.a tinut el in cabinet. Si atata lipsa de nepasare nu am mai intalnit. M.am dus cu 3 probleme nu foarte grave,si mi.a spus sa fac analize de 300 lei. Asta,bineinteles dupa ce am platit consulatia de 40 de lei. Nu am avut parte de niciun fel de consultatie,desi trebuia ( logic ) sa am parte de un consult de specialitate. Pe cand doctorul ma privea cu indiferenta.
dragostn camelia
dragostn camelia
7 ani si 11 luni
in dermato totul tine de experienta med in domeniu .nici un medic bun nu se hazardeaza sa puna un diagnostc 1oo% .Eu am mare incredere in dr Alecu in ciuda idiferente-i ce o afiseaza.
Cristi Stoica
Cristi Stoica
7 ani si 12 luni
Este un medic foarte foarte bun. Sotia mea a scapat de pitiliazis cu o crema (prescrisa si preparata la farmacie) preparata de catre dl Conf Prof Alecu . Pentru cei care il hulesc mai sus. Sa ne dea nume de doctori mai buni. In conditiile in care profesorul lor....ghici cine este ? Va salut
MARIN ANA
MARIN ANA
8 ani si 7 luni
si eu am fost intr-o situatie urgenta acolo, la acelasi medic. Am intalnit un om relaxat, parca nici nu-i pasa. Mi-a prescris un samponpe care sa-l folosesc la 5 zile, asta chiar dc parul meu se ingrasa groaznic la 2 zile. Nu stiu ce sa zic ... oricum, diagnosticul pe care l-a pus pe reteta e total gresit. Ce simptome mi-a descris erau cele ale bolii pe care o am. Mi-a lasat impresia ca nu a vrut sa ma sperie. Sanatate
ana
ana
8 ani si 7 luni
e un om foarte calm...si este un doctor foarte bun..se comporta foarte frumos cu toti pacientii...nu se uita sa ii bagi in buzunar cum fac alti doctori..si am urmat si eu o interventie chirurgicala..si este foarte bine..mai depinde si cat de mult iti pasa tie de sanatatea ta si cat de mult te ingrijesti..
Catalin Eberhardt
Catalin Eberhardt
8 ani si 7 luni
Am fost la un consult, urmat de tratament, urmat de o mica interventie chirurgicala, toate efectuate de Dr Alecu Mihail la spitalul de dermatologie de pe Serban Voda. Rar am mai vazut o asemenea nepasare fata de pacient si o dorinta de a termina mai repede orice interactiune de ordin medical. Ieseau intr-adevar pacientii la 2 minute unul dupa celalalt, asa incat n-a trebuit sa astept mult, insa tratamentul prescris nu a functionat iar interventia chirurgicala a fost extrem de neglijenta si a necesitat interventii corectoare ulterioare. In concluzie, dupa cum am scris in Titlu, nu as recomanda nimanui caruia ii pasa de sanatatea sa sa mearga la acest medic.
Ileana
Ileana
8 ani si 7 luni
Sunt ani buni de cand am fost si merg incontinuare la domnul dctor Alecu. Datorita dumnealui mai traiesc acum. Este un medic foarte bun, calm, iti da incredere, putere si tot ce are nevoie un om in astfel de situati. Eu sunt alergica la medicamente, adica la toate medicamente si cu dimnealui am reusit sa am psihicul care il am si sa merg mai departe. De cate ori am avut nevoie de un sfat dansul a fost singuryl medic care ma ajutat. Iti multumesc din suflet pentru tot, multumesc lui Dumnezeu ca avem oameni ca domnul doctor Alecu.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Conf. dr. Mihail Alecu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

9 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Conf. dr. Mihail Alecu

Medic specialist in Alergologie Dermato-venerologie Imunologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter