Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Daniel-Alin Cristian
Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Endoscopie diagnostica si interventionala
Medic la Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021.311.01.53

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
STEFAN1900
STEFAN1900
1 ani si 1 luni
Un medic si un om deosebit! nu cred ca se pot gasi carcotsi care sa i reproseze ceva acestui minunat om, si medic!
Florentina
Florentina
7 ani si 1 luni
Un doctor extraordinar! Competent, cu o pregatire profesionala temeinica, capabil sa iti ofere incredere ca odata ce ajungi pe mana lui, lucrurile vor decurge in directia buna. Il recomand cu multa caldura !
MIHAELA
MIHAELA
7 ani si 4 luni
Am fost operata de histerectomie totala in anul 2010 de acest minunat doctor, un om deosebit si un bun profesionist.Interventia chirurgicala a fost foarte bine realizata si nu am avut nici un fel de probleme postoperatoriu. Slava domnului ca am avut norocul sa fiu operata de acest doctor. Ii multumesc din suflet.
Stan Aurel
Stan Aurel
7 ani si 10 luni
Am fost operatlaparoscopic de colon in anul 2012 cu rezultate excelente . Operatia a decurs perfect fara complicatii ulterioare si vindecarea s-a facut detul de repede pentru virsta mea (75de ani).Este si un foarte bun specialist . in colonoscopie .A urmarit cu multa atentie evolutia post-operatoriein toata perioada internarii .
liliana simion
liliana simion
8 ani si 3 luni
acum 15-16 ani eram o persoana care nu stiam daca mai exista cineva sa ma salveze...ca datorita unui nepriceput de chirurg de la bacau eram la un pas de lumea cealalta.acest om care era in echipa pr. angelescu ,dan cristian era un medic care mi-a asistat celelalte operatii care a lucrat cu o profesionalitate ,care mi-a dat un curaj de viata care si acum imi pulseaza inima cand imi aduc aminte.sunt sigura si nu cred ca s-a schimbat ca a lucrat cu spirit voluntar la o operatie atat de complicata fara preteze . merita sa fie recunoscut chiar daca este tanar dar merita sa-ti abandonezi increderea. multumesc dan cristian..pe f. curind.
LILIANA SIMION
LILIANA SIMION
8 ani si 3 luni
MULTUMITA LUI DUMNEZEU CA A MAI SCOS SI OAMENI PRICEPUTI SI DORNICI SA MAI PROGRESEZE SI CARE LUCREAZA CU ATENTIE SA MAI DE-A BUCURIE CELOR CARE AI ASTEAPTA ACASA.MULTUMESC LUI DR. CRISTIAN SI LUI PROF. ANGELESCU ACUM AM 44 DE ANI SI VIATA MEA A CONTINUAT DE LA 28 SI AM PUTUT SA FAC FERICITA FETITA MEA CARE PLANGEA LA SPITAL PT MAMICUTA EI.MULTUMESC CA EXISTI SI CA VA FACETI MESERIA CU DEMNITATE SI CONSTIINTA. IN CURAND VA VOI CONTACTA. fosta pacienta de la bacau.
cornel cojocaru
cornel cojocaru
11 ani si 1 zile
Este un chirurg exceptional si un Doctor senzational. Este si un endoscopist de prima clasa. Datorita lui, in primul rand, eu mai traiesc astazi. Si multi altii ca mine.

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Daniel-Alin Cristian


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Buna

Asist. univ. dr. Daniel-Alin Cristian

Medic specialist in Chirurgie (generala) Chirurgie laparoscopica(laparoscopie) Endoscopie diagnostica si interventionala
Medic la Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter