Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 7 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Daniel-Alin Cristian?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

STEFAN1900
2 ani si 2 luni

Un medic si un om deosebit! nu cred ca se pot gasi carcotsi care sa i reproseze ceva acestui minunat om, si medic!

Florentina
8 ani si 1 luni

Un doctor extraordinar! Competent, cu o pregatire profesionala temeinica, capabil sa iti ofere incredere ca odata ce ajungi pe mana lui, lucrurile vor decurge in directia buna. Il recomand cu multa caldura !

MIHAELA
8 ani si 4 luni

Am fost operata de histerectomie totala in anul 2010 de acest minunat doctor, un om deosebit si un bun profesionist.Interventia chirurgicala a fost foarte bine realizata si nu am avut nici un fel de probleme postoperatoriu. Slava domnului ca am avut norocul sa fiu operata de acest doctor. Ii multumesc din suflet.

Stan Aurel
8 ani si 10 luni

Am fost operatlaparoscopic de colon in anul 2012 cu rezultate excelente . Operatia a decurs perfect fara complicatii ulterioare si vindecarea s-a facut detul de repede pentru virsta mea (75de ani).Este si un foarte bun specialist . in colonoscopie .A urmarit cu multa atentie evolutia post-operatoriein toata perioada internarii .

liliana simion
9 ani si 4 luni

acum 15-16 ani eram o persoana care nu stiam daca mai exista cineva sa ma salveze...ca datorita unui nepriceput de chirurg de la bacau eram la un pas de lumea cealalta.acest om care era in echipa pr. angelescu ,dan cristian era un medic care mi-a asistat celelalte operatii care a lucrat cu o profesionalitate ,care mi-a dat un curaj de viata care si acum imi pulseaza inima cand imi aduc aminte.sunt sigura si nu cred ca s-a schimbat ca a lucrat cu spirit voluntar la o operatie atat de complicata fara preteze . merita sa fie recunoscut chiar daca este tanar dar merita sa-ti abandonezi increderea. multumesc dan cristian..pe f. curind.

LILIANA SIMION
9 ani si 4 luni

MULTUMITA LUI DUMNEZEU CA A MAI SCOS SI OAMENI PRICEPUTI SI DORNICI SA MAI PROGRESEZE SI CARE LUCREAZA CU ATENTIE SA MAI DE-A BUCURIE CELOR CARE AI ASTEAPTA ACASA.MULTUMESC LUI DR. CRISTIAN SI LUI PROF. ANGELESCU ACUM AM 44 DE ANI SI VIATA MEA A CONTINUAT DE LA 28 SI AM PUTUT SA FAC FERICITA FETITA MEA CARE PLANGEA LA SPITAL PT MAMICUTA EI.MULTUMESC CA EXISTI SI CA VA FACETI MESERIA CU DEMNITATE SI CONSTIINTA. IN CURAND VA VOI CONTACTA. fosta pacienta de la bacau.

cornel cojocaru
12 ani si 10 zile

Este un chirurg exceptional si un Doctor senzational. Este si un endoscopist de prima clasa. Datorita lui, in primul rand, eu mai traiesc astazi. Si multi altii ca mine.

Locatie medic

Spitalul clinic COLTEA
Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 0213142744, (centrala)

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter