Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Bogdan Mastalier Manolescu
Medic specialist in Chirurgie (generala) Endoscopie digestiva
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021 316.55.12

21 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ștefania Ghiță
Ștefania Ghiță
3 ani si 10 luni
Doar prin simpla prezenta domnul doctor iti transmite multa bunatate și energie pozitiva! Cred ca are un mare har de la Dumnezeu! Recomand cu mare drag!
patras livia
patras livia
4 ani si 11 luni
In afara de faptul ca este un dr.bun in meseria lui,este OM si sunt convinsa ca Dumnezeu va avea grija de dansul si familia lui.Nu am cuvinte sa-mi exprim parerea de bine si multumirea fata de acest doctor. De-ar fii mai multi doctorii ca dansul am pleca linistiti din aceasta lume,ca de fapt copiii nostri vor fii pe maini bune.Nu este o minciuna. Duceti-va cu incredere la acest dr. ca nu veti regreta.Ajuta pe oricine care are nevoie de dansul.Nota 10!
Gaja Georgeta
Gaja Georgeta
5 ani si 5 luni
In anul 2010 viata mi-a fost salvata de un om cu suflet mare.Acesta este dl. dr. Bogdan Mastalier, om pe care pot sa-l numesc ingerul meu pazitor. A fost alaturi de mine in cele mai grele clipe din viata mea,m-a incurajat si mi-a dat incredere ca totul va fi bine.Ii multumesc inca o data si ii voi fi recunoscatoare toata viata.
gabi sinca.
gabi sinca.
5 ani si 7 luni
excelenta.mina de aur .pentru pacientii.si multumim ca santem partasii la profesonalismul domnului medic bogdan Mastalier Manolescu.
Patrascu Larisa
Patrascu Larisa
5 ani si 8 luni
M-am operat la dansul in luna decembrie. Un profesionist desavarsit! Recomand cu incredere!
Sandu Cornelia Rm.Sarat, Jud. Buzau
Sandu Cornelia
Rm.Sarat, Jud. Buzau

5 ani si 9 luni
In luna iunie 2015 am suferit o interventie chirurgicala destul de complicata. La o luna si jumatate am aflat ca am niste noduli la ambii sani si mi s-a recomandat sa fac o noua interventie, de extirpare a nodulilor. Eram ,,la pamant'''''''' si fizic si psihic. Am avut probleme cardiace, endocrine, plangeam tot timpul etc. In aceasta situatie, am avut ocazia sa-l cunosc pe dl.doctor Mastalier Bogdan, seful sectiei de chirurgie la Spitalul Colentina. Am fost operata la clinica Sanador de dl.doctor Mastalier Bogdan si dl. doctor Botezatu Cristinel, care s-au dovedit a fi nu numai niste profesionisti desavarsiti, ci si niste OAMENI deosebiti. Am fost la toate controalele de rutina si dl. doctor m-a incurajat tot timpul si mi-a redat increderea in mine. Mai plang si acum din cand in cand, dar de data asta de bucurie. Tin sa-i multumesc din suflet domnului doctor si sa-l asigur ca va fi mereu prezent in inima si in rugaciunile mele. Cu respect, S.C.
VASILE GABRIELA
VASILE GABRIELA
5 ani si 9 luni
CUVINTELE SUNT DE PRISOS PENTRU ACEST MINUNAT OM AL MEDICINEI ROMANESTI. TOT RESPECTUL DIN LUME PENTRU ACEST DEOSBIT OM. SANATATE SI DUMNEZEU SA-I VEGHEZE PASII SPRE A FACE BINE TUTUROR CELOR CARE-I IES IN CALE. VA IUBIM!
Manicatde Emilia
Manicatde Emilia
6 ani si 23 zile
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a indrumat pasii spre acest om deosebit- doctor Bogdan-Stelian Mastalier Manolescu. Am fost ingrijita eu si mama mea de acest medic de elita si de echipa dumnealui de profesionisti. Pe aceasta cale doresc sa le multumesc din suflet si ma rog pentru sanatate , realizari profesionale si familiale. Deorebit respect!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Bogdan Mastalier Manolescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

21 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Asist. univ. dr. Bogdan Mastalier Manolescu

Medic specialist in Chirurgie (generala) Endoscopie digestiva
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter