Clickmed
programare rapida la medic

Luxație de umăr foarte gravă, sfaturi?

Oase si articulatii
Intrebare postata de Alex cu 3 luni in urma

Bună ziua, după un accident rutier foarte grav am avut câteva fracturi dar și o luxație de umăr ,acum la 9 luni de la accident fracturile s-au vindecat dar luxația de umăr nu, de menționat faptul că medicii mi-au spus că nu este nimic fracturat fiind diagnosticat cu : ,,Luxatie scapulo-humerala stanga, fragment osos detaşat 12 mm in adiacenta capului humeral stâng" , mi-au zis că o să-mi revin dar nu mi-am revenit la acel umăr ,în sensul că la mișcări am durere, nu pot să-l țin ridicat mult ,daca trebuie sa ridic o greutate cu umărul nu pot, iar rotirea brațului afectat este limitata din umăr acum, la fel și mișcările unui braț normal, față de cum a fost la început și-a revenit dar este departe de a fi ca mâna sănătoasă, aș dori un sfat pentru că medicii după ce citesc radiografiile îmi spun că nu am nimic, dar ac***a in vedere cele spuse de mine aș vrea un sfat, o să-mi mai revin vreodată cu umărul să-l reduc la normal? Nu m-aș fi gândit nici într-o mie de ani că o luxație o să-mi pună mai multe probleme decât restul fracturilor.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Luxație de umăr foarte gravă, sfaturi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 luni)

Buna ziua,

Luxatia de umar poate fi foarte dureroasa si poate duce la unele dificultati permanente. Problemele de care vorbesti indica o posibilitate ca articulatia nu s-a vindecat corect dupa accident.

Daca durerea persista, s-ar putea sa ai nevoie de un tratament medicamentos pentru a ajuta la gestionarea acelei dureri.

Ar trebui sa mergi la un medic specialist in ortopedie, deoarece acesta ar putea sa te ajute in aceste probleme.

Cel mai probabil vei avea nevoie de multa rabdare si timp pentru a te recupera complet. Fiecare organism este diferit, si acesta poate necesita mai mult timp pentru a se vindeca.


Retine ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului. Este important sa consulti un medic in legatura cu situatia ta specifica si sa urmezi recomandarile acestuia. Alege un medic specialist potrivit pentru tine: www.clickmed.ro/medic/ortopedie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Oase-si-articulatii--membrele-/tot-ce-trebuie-stiut-despre-subluxatia-de-umar_17485

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.