Clickmed
programare rapida la medic

Orhita si epididimita la testiculul stâng ?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator11702753803 cu 3 luni in urma

Bună seara domnilor doctorii urologi am fost tratat de orhita si epididimită la testiculul stâng și la ultima vizită la domnul doctor urolog mia zis că că am și varicocel testicular gradul 2 la testiculul stâng și sunt programat pentru operație, întrebarea mea e, de ce acuma testiculul stâng e puțin umflat și este foarte moale la palpare în comparație cu cel drept care nu are nimic
nu mai are consistența celui drept care la palpare este tare și are forma de ou, cel stâng nu este așa, vreau să vă spun că când mam prezentat la medicul urolog pentru prima dată cu orhita si epididimita la testiculul stâng era unflat cât un ou de rață și avea apces care a fost tratat, care ar fi motivul pentru care testiculul stâng este așa? O fi din cauza varicocelului? Sau din cauza orhitei și epidimitei care la unflat așa de tare, sau o fi deja distrus datorită orhitei și epidimitei și a varicocelului pentru care sunt programat pentru operație, după operație osă își revină la forma normală pe care o avea înainte să fac orhită și epidimită, aștept să mă duc să mă opereze domnul doctor urolog vă rog frumos dacă puteți să mă ajutați cu un sfat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Orhita si epididimita la testiculul stâng ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

SfatulMedicului (acum 3 luni)

Buna ziua,

Testiculul stang poate fi umflat si mai moale din cauza orhitei si epididimitei pe care le-ati avut anterior. Aceste infectii pot provoca inflamarea si umflarea testiculelor. De asemenea, varicocelul (dilatare a venelor testiculare) poate afecta si consistenta testiculelor.

Este posibil ca operatia programata sa ajute la solutionarea problemelor pe care le intamparati acum. Este important sa discutati aceste aspecte cu medicul urolog care va va efectua operatia, deoarece el are cunostintele si informatiile specifice despre cazul dumneavoastra. El va putea raspunde intrebarilor in legatura cu evolutia potentiala a simptomelor si va putea sa va ofere sfaturi adecvate in functie de situatia dumneavoastra.

In orice caz, este intotdeauna important sa urmati instructiunile si recomandarile medicului, deoarece el este cel mai in masura sa va ofere o evaluare si un tratament adecvat pentru situatia dumneavoastra specifica.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/urologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-masculine/orhita-inflamatia-testiculului_613

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
A. (acum 2 luni)

Salut, ce investigații ți s-au făcut pentru a ajunge la concluzia că aveti orhita, epididimita?

Mulțumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de A.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de A.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11702753803 (acum 2 luni)

Ma consultat un medic primar urolog și mia făcut ecografie și ma tratat, mam dus să mă internez la el în spital pentru operație și ma internat ma tratat 5 zile cu antibiotice și la ultimul consult și ecografie pe care mila făcut doctorul primar urolog mia zis că am varicocel testicular gradul 1 și în cazul meu nu este de operat,mam externat și acuma mă simt bine nu mai am dureri peste 3 luni osă fac o spermogramă (test de fertilitate)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11702753803
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11702753803
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11702753803 (acum 2 luni)

Când mam dus prima oară la medicul primar urolog testiculul stâng era unflat cât un ou de rață și avem dureri îngrozitoare nu mai puteam să stau în picioare abea am ajuns la cabinetul lui, ma întrebat de ce am stat atâta timp că dacă mai stăteam 3 zile făceam septicemie și era rău pt mine, dar ma tratat domnul doctor primar urolog și acuma mă simt foarte bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11702753803
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11702753803
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.