Clickmed
programare rapida la medic

Ale cărei boli sunt următoarele simptome?

Iritatie minora a pielii
Intrebare postata de Utilizator11703615946 cu 4 luni in urma

Timp de o lună,poate și mai mult,am deseori mâncărimi,iar după ce frec zona respectivă,apare roșeață,am observat ca o dată pe față palmara a antebrațului la frecare s-a format niște papule albe și roșeață.Mancarimea apare pe suprafața anterioară a coapsei,față palmara a antebrațului,picioare.Iar dimineața devreme am mâncărimi la nivelul tălpilor și a palmelor.Ma puteți ajuta vă rog frumos să descopăr care este cauza acestor simptome!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ale cărei boli sunt următoarele simptome?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Simptomele descrise pot fi asociate cu mai multe boli, dar nu va putem oferi un diagnostic specific fara mai multe informatii si fara o evaluare medicala adecvata. Cu toate acestea, cateva posibile explicatii pentru aceste simptome includ:

1. Dermatita de contact: Este o reactie la substante care intra in contact direct cu pielea, provocand mancarime, roseata si eruptii cutanate.

2. Urticarie: Este o reactie alergica care produce mancarimi intense si eruptii cutanate insotite de umflaturi rosii pe piele.

3. Scabia: Este o infectie cu un parazit numit Sarcoptes scabiei, care provoaca mancarimi severe si aparitia unor vezicule si papule in zonele afectate.

4. Psoriazis: Este o afectiune cronica a pielii, caracterizata prin pete rosii, acoperite cu solzi argintii, care pot provoca si mancarime.

5. Foliculita: Este o inflamatie a foliculilor de par, care poate provoca mancarimi, roseata si aparitia unor mici pustule sau cosuri.

Este important sa consultati un medic pentru a obtine un diagnostic si un tratament adecvat, intrucat simptomele descrise pot fi cauzate si de alte afectiuni.

Va recomandam sa va programati la un medic dermatolog: https://www.clickmed.ro/medic/oftalmologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Boli-de-piele/iritatiile-pielii-cele-mai-frecvente-afectiuni-si-cauzele-lor_16928
sfatulmedicului.ro/Boli-de-piele/bolile-de-piele_7693

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.