Clickmed
programare rapida la medic

Durere surdă în degetul mic ? raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de George cu 4 luni in urma

Am o durere surdă în degetul mic, picior stâng, dispare și reapare în degetul mijlociu mâna stângă, in simultan cu înțepături groaznice în partea stângă a gâtului.Înțepături ca și cum mi-ar smulge cineva fire de păr în slowmotion... Teribil.. Atât de puternică e durerea încât în momentul ăla vreau să amputez degetele! Ce legătură este între cele 3 părți?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere surdă în degetul mic ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Durerea in degetul mic, insotita de intepaturi in degetul mijlociu al mainii stangi si in partea stanga a gatului poate avea mai multe cauze posibile. Un posibil factor ar putea fi o problema locala, in deget, cum ar fi o leziune, o presiune exercitata asupra nervilor sau o inflamatie. Intepaturile in gat ar putea fi cauzate de o tensiune musculara, o problema cu articulatiile sau nervii din apropiere.

Totusi, durerea poate avea si alte cauze. De exemplu, intepaturile in gat pot fi rezultatul unei probleme cu vertebrele cervicale sau a unui nerv ciupit in acea zona. Durerea in deget poate fi generata si de o problema fiziologica, cum ar fi o tulburare de circulatie sau o nevralgie periferica.

Este important sa consulti un medic pentru evaluarea simptomelor si pentru a obtine un diagnostic precis: https://www.clickmed.ro/medic/ortopedie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Artrita/10-exercitii-pentru-maini-care-amelioreaza-durerile-articulare_12515

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Marius Uscatu MDr. Marius Uscatu este un medic autorizat SFM (acum 3 luni)

Buna ziua
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala).
Ar fi indicat un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.