Clickmed
programare rapida la medic

Varicocel testicul stâng ?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator11702753803 cu 4 luni in urma

Bună seara domnilor doctorii urologi mam tratat pentru orhita si epididimita la testiculul stâng și acuma domnul doctor urolog mia zis că am varicocel gradul 2 la testiculul stâng ma programat pentru operație și iau tratament până la data internări în spital, și acum mă înțeapă, doare și testiculul drept care o putea fi cauza pentru durerile și înțepăturile la testiculul drept, vă mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Varicocel testicul stâng ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Durerea si intepaturile in testiculul drept pot fi cauzate de mai multe conditii, inclusiv:

1. Varicocel pe partea dreapta: Desi este mai rar, varicocelul poate afecta si testiculul drept. Aceasta inseamna ca venele din jurul testiculului drept se dilata si se umfla, cauzand disconfort sau durere.

2. Infectie: Testiculul drept poate fi afectat de o infectie separata de orhita si epididimita pe care le-ai avut in trecut. Aceasta poate cauza durere si disconfort in testicul.

3. Torsiune testiculara: Aceasta este o afectiune grava in care testiculul se roteste intr-o pozitie anormala, intrerupand fluxul sanguin. Torsiunea testiculara necesita asistenta medicala de urgenta si poate cauza dureri severe.

4. Alte cauze: Alte posibile cauze ale durerii in testiculul drept includ traumatisme, hernie inghinala sau probleme cu sistemul reproducator, cum ar fi prostatita.

Este important sa discuti despre aceste simptome cu medicul urolog, pentru a avea o evaluare adecvata si pentru a identifica cauza exacta a durerii.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/urologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Afectiunile-prostatei/cand-devine-durerea-testiculara-o-urgenta-medicalai_16024

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11702753803 (acum 4 luni)

Dacă nu mă operez de varicocel gradul 2 ce complicații pot să apară în timp pentru sănătatea mea, vă rog să mă ajutați cu un sfat, dacă puteți, vă mulțumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11702753803
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11702753803
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11702753803 (acum 4 luni)

Ma consultat cu aparatul de ecografie și prin palpare la testiculul drept și mia zis că la testiculul drept am o mică hernie inghinala, și în scrisoarea medicală ce mia făcut-o înainte să fiu diacnosticat cu varicocel testicular gradul 2 la testiculul stâng mia scris și prostatită cronică, afecțiune a aparatului urinar, și orhită și epidimită de care mia zis că mam vindecat și acuma iau tratament cu antibiotice până la data de internare la testiculul drept simt înțepături și la palparea epidimului simt o jenă durere, nu știu cum să-i zic, ce poate fi și ce trebuie să fac în această situație? și când mă duc să mă opereze pentru cel stâng? Pot avea un mic varicocel și la testiculul drept gradul 1,nu știu ce să zic să fac în această situație, Vă mulțumesc din suflet pentru răspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11702753803
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11702753803
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.