Clickmed
programare rapida la medic

Mă puteți ajuta cu o părere(sfat) despre durerea mea de picior? raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de Utilizator11701646270 cu 4 luni in urma

În urmă cu 4 luni, o dată la câteva zile, mă durea piciorul stâng, nu știam exact zona în care mă durea, pur și simplu simțeam că mă doare tot piciorul. Apoi durerea a început să persiste din ce în ce mai tare pe zi ce trecea, astfel încât, în urmă cu aproximativ o lună, aceasta a devenit insuportabilă(nu puteam rezista durerii fără a lua un calmant). Ușor, ușor, durerea a început să fie mai puternică în zona coapsei stângi, în special genunchi și mai sus de genunchi, dar în spatele acestuia. Am început investigațiile, am fost la neurologie, mi s-a spus să fac câteva analize. Proteina c reactivă mi-a ieșit 24(țin să menționez că la debutul durerii am făcut această analiză și era normală, 1), deci tind să cred că putea crește și de la medicamentele pe care le luam, este o posibilitate... În rest, analizele recomandate au fost în limite normale. Domnul doctor m-a trimis la reumatologie, acolo mi-a fost indicat să fac fizioterapie și kinetoterapie+masaj, deoarece mi s-a spus că aș avea scolioză. În timpul kinetoterapiei, piciorul mă durea mai tare, am crezut că este normal. Am terminat cele 10 ședințe și starea mea nu s-a îmbunătățit absolut deloc, ba chiar mai mult, s-a agravat. Astăzi, în mers, am simțit că nu mai pot păși, o durere groaznică de picior+coloană a apărut. Țin sa menționez ca am stat 2 ore în mașină, m-a durut coloana lombara(fapt ce a debutat dupa câteva ședințe de fizioterapie-kinetoterapie). Nu am mai putut merge, durerea s-a accentuat, nu am mai simțit-o atat de puternica pana astăzi. Va rog sa ma ajutați, nu știu ce să fac... va rog din suflet.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mă puteți ajuta cu o părere(sfat) despre durerea mea de picior?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Este important sa consulti un specialist pentru a determina cauza exacta a durerii. Cu toate acestea, iata cateva sugestii generale pana cand vei obtine consultul medical:

1. Discuta cu medicul despre optiunile tale de tratament. Poate fi util sa clarifici daca durerea ar putea fi cauzata de medicamentele pe care le-ai luat.

2. Continua cu fizioterapia si kinetoterapia, dar discuta cu terapeutul despre simptomele tale. Poate este necesar sa ajustezi unele exercitii sau sa incerci alte tipuri de tratament fizic.

3. Incearca sa aplici comprese calde sau reci pe zona dureroasa pentru a reduce disconfortul.

4. In timpul perioadelor de repaus, incearca sa stai intr-o pozitie confortabila si sa eviti activitatile care agraveaza durerea.

5. Poti incerca si cateva tehnici de relaxare, cum ar fi meditatia sau yoga, care pot ajuta la ameliorarea stresului si pot contribui la reducerea durerii.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ortopedie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/durerile-de-picioare-ce-afectiuni-pot-semnala_15719

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Marius Uscatu MDr. Marius Uscatu este un medic autorizat SFM (acum 4 luni)

Buna seara
Va sfatuiesc sa recurgeti la o examinare clinica la neurochirurg, pentru suspiciunea de sindrom compresiv vertebral lombar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.