Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot scapa de picioarele umflate p***a piciorului cu tot cu glezna?

Diverse
Intrebare postata de Daniel M cu 7 luni in urma

Bună ziua picioarele mele sunt umflate ma doare și talpa și glezna este umflate și nu reușesc sa înțeleg cum sa ameliorez durerea și sa pot Scapa de picioare umflate tin sa precizez ca lucrez într un domeniu unde merg mult și stau în picioare mult va mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot scapa de picioarele umflate laba piciorului cu tot cu glezna?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 7 luni)

Buna ziua,

Iata cateva sfaturi care ar putea sa va ajute:

Repaus si ridicarea picioarelor: Odata ce ajungeti acasa, incearcati sa stati intins pe canapea sau pe un pat, cu picioarele ridicate pe o perna sau pe o patura. Acest lucru ajuta la drenarea lichidelor si la reducerea umflaturii.

Compresie: Puteti folosi benzi elastice de compresie sau sosete de compresie pentru a reduce umflarea. Acestea exercita o usoara presiune pe picioare, impiedicand acumularea excesiva de lichide.

Bai cu apa calda si/sau rece: Alternati baile cu apa calda si apa rece pentru a reduce inflamatia si a ameliora durerea. Puteti incepe cu 10 minute in apa calda, apoi 2-3 minute in apa rece. Repetati acest ciclu de cateva ori.

Evitati incaltamintea stramta: Purtati incaltaminte comoda si adecvata. Alegeti pantofii care nu va comprima picioarele sau gleznele si evitati pantofii cu tocuri inalte sau cu varfuri inguste.

Hidratare: Asigurati-va ca bei suficienta apa pe tot parcursul zilei. Deshidratarea poate agrava umflarea picioarelor.

Miscarea: Incercati sa faceti exercitii fizice usoare, precum mersul pe jos sau ridicarea picioarelor, pentru a ajuta la circulatia sangelui si la reducerea umflaturii.

Va recomandam sa va programati la un medic generalist: https://www.clickmed.ro/medic/medicina-generala

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Diverse/picioarele-umflate-cauze-si-remedii_7635
sfatulmedicului.ro/Afectiunile-gleznei-si-piciorului/metode-simple-de-a-scapa-de-picioarele-umflate_16665

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.