Clickmed
programare rapida la medic

Durere deget mare picior drept? raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de Marius nicolae cu 8 luni in urma

Buna seara. Acum doua zile m-am trezit normal sa ma duc la munca si am observat ca nu pot sa calc normal. Ma doare forte tare degetul mare si sub talpa lângă deget la piciorul drept.am fost la spital Floreasca, am făcut radiografie si Mi sa spus ca nu am nici o fractura,spunându-mi sa iau antiinflamatorii si unguient.am uitat sa le iau si observ in aceasta seara ca sa umflat foarte tare piciorul… nu știu dacă am lovit ceva cu piciorul deoarece Eram beat ( știu ca suna aiurea)
Ce pot sa am la picior?
Nu am avut niciodata așa ceva și in decursul anilor am mai fost lovit la același picior dar nu mam învinețit niciodata și nu sa umflat niciodata
Am 29 ani 61 kg
Tot ce știu ca acum doua seri am baut foarte mult încât am făcut scandal și de necaz am dat doi pumni in parbrizul masinii mele și am spart parbrizul
Iar când mam trezit a doua zi ma durea îngrozitor sub talpa lângă degetul mare si nu puteam sa mișc degetul sa sa calc
La momentul de fata piciorul meu este BUTUC UMFLAT TOTAL

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere deget mare picior drept?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 8 luni)

Buna ziua,

Durerea si umflarea pe care le experimentati pot fi cauzate de mai multe afectiuni posibile. Unele dintre acestea ar putea fi:

1. Entorsa: O entorsa poate aparea datorita unei intinderi sau ruperi a ligamentelor din degetul mare sau din zona inconjuratoare. Acest lucru poate fi cauzat de o vatamare prin lovire sau in timpul unei miscari neadecvate.

2. Tendinita: Tendinita este o inflamatie a tendonului si poate aparea datorita suprasolicitarii sau a vatamarilor repetate.

3. Bursita: Bursita este o inflamatie a bursei, un sac mic umplut cu lichid care protejeaza si faciliteaza alunecarea structurilor anatomice. O vatamare sau o presiune excesiva asupra burselor piciorului poate determina aparitia acestei afectiuni.

Este important sa consultati un medic specializat, cum ar fi un ortoped sau un podiatru, pentru a evalua corect situatia si pentru a va oferi tratamentul adecvat. Medicul ar putea recomanda un tratament conservator, cum ar fi antiinflamatoarele, odihna si aplicarea de comprese reci pentru a reduce inflamatia si durerea. In anumite cazuri, medicul ar putea opta pentru alte interventii, cum ar fi fizioterapia sau chiar o interventie chirurgicala, daca este necesar.

Este important sa consultati un specialist cat mai curand posibil pentru a obtine un diagnostic corect si pentru a primi tratamentul adecvat in functie de cauza exacta a simptomelor: https://www.clickmed.ro/medic/ortopedie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Prim-ajutor/tot-ce-trebuie-sa-stim-despre-luxatia-degetului_17679

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Marius Uscatu MDr. Marius Uscatu este un medic autorizat SFM (acum 8 luni)

Buna ziua,
O simpla radiografie nu exclude un diagnostic de fractura (sugerat major de simptomele enuntate).
Se impune o examinare clinica mai atenta si, eventual, investigatii imagistice suplimentare (de ex, computer-tomograf).
Pentru moment este interzis total sa va sprijiniti pe picior (pana la elucidarea diagnosticului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.