Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot scăpa fara operatie?

Polipi nazali
Intrebare postata de Vasy cu 8 luni in urma

Am fost de 10 ani la.diferite spitale,și acum la Brașov Mia găsit o bulă de aer intre cornetele nazale care nu mă lăsa să respir deloc.simt că mor mereu nu pot manca și bea nimik rece cald că simt că mă sufoc .tot timpul nasul pare înfundat! A trecut cineva prin așa cv? Mi-a zis că e de la o răceală netratata la timp.am momente când zic"gata mor"

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot scăpa fara operatie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 8 luni)

Buna ziua,

Exista cateva lucruri pe care le poti incerca pentru a ameliora simptomele pana la consultul medical:

1. Evita factorii iritanti: Fumul de tigara, praful si aerul poluat pot agrava simptomele. Asigura-te ca nu te expui la acesti factori.

2. Mentine un nivel adecvat de umiditate a aerului din casa. Utilizeaza un umidificator, mai ales in timpul sezonului de incalzire.

3. Incearca sa eviti substantele alergice care pot agrava simptomele tale, cum ar fi polenul sau acarienii. Poti face teste alergologice pentru a identifica alergenii specifici si sa eviti contactul cu acestia.

4. Spala-ti regulat nasul cu apa salina. Aceasta poate dilua mucusul si poate ajuta la curatarea pasajelor nazale.

5. Consuma lichide calde, cum ar fi ceaiul cald sau supa, pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale temporar.

Recomandam sa consultati un medic specialist ORL pentru a primi o evaluare si un plan de tratament potrivit: https://www.clickmed.ro/medic/ORL
Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Nasul-si-sinusurile/tratarea-congestiei-nazale-si-a-presiunii-sinusurilor_8685

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.