Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot rezolva o problema la calcai?

Fasceita plantara
Intrebare postata de Lucian Matei cu un an in urma

Buna ziua.Sunt o fire activa, merg la sala si ocazional la cate un semimaraton.De curand , s-a accentuat o durere de calcai care in trecut era usoara, poate dupa un efort sustinut sau o alergare mai lunga. Acum sunt dimineti cand abia pot calca atunci cand incerc sa ma dau jos din pat. Ce este de facut ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot rezolva o problema la calcai?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Diana (acum un an)

Buna ! Am avut si eu dureri mari de calcai, urmate apoi de dureri de genunchi. Am fost la medic, ciocuri nu erau , am facut si fizioterapie, durerea se ameliora dar reaparea, de fiecare data mai agresiv. Prin recomandare am facut talonete personalizate si acum este mult mai bine. A fost destul de incomod la inceput , pana s-a adaptat piciorul dar dupa un timp a inceput sa se amelioreze si sa dispara durerile .
De mentionat ca trebuie reinnoite o data la 6 luni pentru ca apar modificari. Eu am fost la Clinica Arcomed .
Inainte iti fac o analiza plantara statica si dinamica foarte interesanta. Cu alte cuvinte, vezi exact cum calci cand mergi si unde este mai multa presiune. Poti sa incerci ,pe mine m-au ajutat foarte mul!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Diana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Diana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.