Clickmed
programare rapida la medic

Depresie , stare de amețeală. Ganduri violente ?

Depresie
Intrebare postata de Alina cu un an in urma

Bună ! Ma numesc Alina și am 19 ani , vreau sa va spun problema mea acum 2 luni a început tot . Intr-o seara am observat ceva de exemplu dacă închideam ușa cu mana dreapta neapărat trebuia sa o fac și cu mana stânga dacă nu o făceam chestia asta ma obseda .. mi-am dat seama imediat ca ceva nu e bine am început sa ma stresez sa plâng din orice sa nu mănânc vomitam chiar și de 2-3 ori pe zi dimineața ma trezeam trista fără chef de viata și tot asa.. cand am văzut toate astea am zis sa îmi iau un cățel încă eram supărată și fără chef de viata .. apoi intr-o seara aveam în gând sa ii fac rau foarte dar foarte greu m-am abținut nu stiu de ce mi-a venit în gând sa fac asta .. și acum am gânduri de violență chiar ma gandesc obsesiv sa ii fac rau cățelusului meu fără sa vreau si imi vine sa ma cert cu toata lumea pur și simplu vin asa , după ma simt atât de vinovata ca am gândit lucrurile alea ma simt cel mai urat om de pe pământ . Îmi e frica sa pun mana și pe un cuțit când gătesc sau pe o foarfeca îmi zic în gând doamne dacă îmi vine iar starea acea nașpa dacă nu o sa ma controlez ( dar întotdeauna m-am controlat ) am tot felul de frici din astea absurde . Merg și la psiholog miercuri am prima ședință de terapie . Psihologul meu a zis sa mai aștept sa nu merg încă la psihiatru .. nu știu ce sa mai zic sincer a mai trecut cineva prin asta ? Cum scap de gandurile alea care ma obsedează ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie , stare de amețeală. Ganduri violente ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Stefania Budacu (acum un an)

Buna seara Alina. Spui ca ai un psiholog - faci terapie deja, sau e psihologul... scolii, de exemplu?
Doar tu iti stii intensitatea trairilor, iar din ceea ce descrii inteleg ca exista aceasta intensitate. Iti recomand sa discuti deschis cu parintii si sa re adresezi unui psihiatru stiut ca fiind bun!
Sanatate si toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Filip (acum 4 luni)

Sincer cred că toți am avut gânduri de violența la un moment dat in viața noastră. Sunt de la frustrări și nemulțumiți personale cred eu. Trebuie un tratament de munca, sală și un somn bun

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Filip
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Filip
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.