Clickmed
programare rapida la medic

Cum poate mama mea de operație a sternului ?

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de Cioc Ioana cu un an in urma

Buna ziua am și eu o rugăminte nimeni nu ne da nici un rasp , mama mea in urma cu 7 luni sa pomenit cu un furunc in zona sternului in partea de jos , am mers la chirurg pentru a îl chiureta de vreo 3 ori fara nici un rezultat .Acea gaura tot supura iar medicul a ajuns la concluzia că trebuie să o opereze să poată să o curețe mai bine .Zis și făcut au operat-o punindu-i 5 copci dar și aceasta tot fără nici un rezultat lasindu-i un orificiu de drenaj a tot supurat cite puțin .Vreau că menționez că i-am făcut 2 tomografe ambele specifica că este tumoră operabila de stern dar nu este maligna .Am internat-o iar în spital acum 10 zile din discuția doamnei Dr că trebuie iar operata , au trecut cele 10 zile și nu a operat-o nimeni , zicind că trebuie iar deschisă acolo la stern pentru a-i lua iar proba pentru o alta analiza sa nu cumva mama mea sa aibă Tuberculoza de stern .Menționez că sunt foarte dezamăgită de sistemul medical , cum poate un om să stea atîta timp și puroiul ăla pe piept timp de 8 luni iar medici nostri din Romania să de-a din colț în colț și să nu știe nimeni să de-a un diagnostic unui nenorocit de furunc .Suntem in secolul 20 , medicina a evoluat dar după cum vedem fara nici un rezultat .Daca cineva vede acest mesaj și știe despre ce este vorba va rog să-mi dați un răspuns pentru a-mi salva mama de acesta problema la care nimeni nu găsește nici o rezolvare 🙏🙏🙏😭😭😭

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum poate mama mea de operație a sternului ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum un an)

Buna ziua,

Va recomandam sa urmati indicatiile medicului chirurg care a efectuat interventia chirurgicala.

Daca doriti si opinia altui medic chirurg, puteti alege din lista: https://www.clickmed.ro/medic/chirurgie-generala

Puteti afla mai multe informatii despre recuperarea post-operatorie:
sfatulmedicului.ro/Infectii-cu-streptococi--stafilococi-si-alte-bacterii/semne-si-simptome-de-infectie-dupa-o-interventie-chirurgicala_9137

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.