Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de ajutor.. despre iubita mea?

Depresie
Intrebare postata de Utilizator11612580016 cu 3 ani in urma

Salutare, mă numesc Ionuț și am 22 de ani..acum 3 luni am întâlnit o fata pe omegle..mi sa părut interesantă..mia povestit că atunci recent sa despărțit de actualul ei și urma să plece din casa..după două săptămâni deja eram aprins după ea că m-am înțeles foarte bine cu ea.
Am ajuns la ea acasă ne-am simțit bine o săptămână..dar după aceea a început să o ia dorul de el..că a stat 1 an cu el.
Mă simțeam că un pansament ..
Se purta rece cu mine și eu eram îndrăgostit tare de ea că îmi dovedise că mă iubește și era prima fata pe care am iubito așa de mult. Plângea noaptea și am întrebați ce are..și cu greu a zis că îi e dor de el, eu m-am simțit în plus în momentul acela..și am decis sa plec puțin să fac o plimbare sa își revină că mă vedea pe mine și a vrut să îl vadă pe el.. a doua zi a făcut la fel sa purtat rece cu mine și mă lăsat singur in pat că am întrebați că dacă mă iubește să încerce să uite de el..sa supărat pe mine și a plecat afara..eu rugando foarte mult sa nu plece..am implorato foarte mult..dar ea a așteptat să vorbească cu el. Timp de 2 ore am bocit foarte rău și când a venit mă văzut așa și mă luat decât în brațe și mia zis că doar a vrut să se calmeze.
Mai pe seară primesc mesaj de la fostul ei și îmi arata screen că a vorbit cu ea și că mă vorbea lui de rău să se simtă el bine..
Văzând mesajul am cerut explicații și și-a pierdut cuvintele..spunea că nu știe ce explicații să spună.
Atunci m-am supărat și am plecat sa mă calmez..nu mai suportam deloc. După o oră jumate mă sunat..și mia zis că tine la amândoi..i-am zis că nu pot accepta asta.faca nu decide ea am decis eu pentru ea..i-am zis că plec, și a fost de acord.. când am urcat în tren am crezut că i să vorbească cu mine că sufeream..am plecat doar sa fie fericita ca am înțeles o și nu o pot obliga sa stea cu mine.in tren am vorbit puțin cu ea și a început să fie foarte rece cu mine..sincer îmi venea să mă arunc din tren..macar la plecare sa îmi mai vorbească..aveam putina nevoie.
Următoarea zi a stat de vorbă cu maicata și mai așa a văzut că țin enorm la ea și ia băgat mintile in cap că fostul nu o sa o iubească cum o iubesc eu.
Apoi mă sunat ea și mia zis că vine la mine, după 2 minute o sună el..și după ce a vorbit mia zis că nu știe ce să mai facă..
Eu i-am zis sa mă uite și să mă lase în pace sa nu mai sufăr nici eu nici ea.iam zis de multe ori sa mă lase cu durere in suflet.si nu a vrut.. a zis că mă iubește și nu poate renunța la mine.
Până la urmă a venit in Brașov am trecut peste cele întâmplate și după prima noapte am primit screen de la fostul ei cu tot ce a vorbit cu ea până a ajuns la mine..nu știam ce să mai fac mă distrus de tot ..am luat-o la întrebări că nu îmi venea să cred..și după 2 ore de cearta și după ce am zis foarte clar sa plece mia zis că în seara aia sa gândit să lase trecutul in urma și să rămână cu mine..eu prost am crezuto și tot așa am ținuto mereu mi-a promis multe și iar vedeam că vorbește cu el..iar cearta și iar am iertato.
I-am zis daca nu mă iubește să o terminam că o iubeam atât de tare încât orice mi-ar fi făcut as fi iertato..odată ce îmi spunea că mă iubește.
Sa ajung până la ultima săptămână spun că ia dat ador lui la o poză și iar a ieșit cearta..la fiecare cearta menționa că dacă ne certăm pleacă acasă și întotdeauna am zis că poate eu greșesc și am lăsat-o așa..mi-am cerut scuze doar sa nu ne mai certăm..am crezuto că poate încă mai suferă și nu o pot grăbi să uite așa ușor..
Și după câteva zile a început să fie tot mai rece cu mine sa ma înjure și să de-a cu pumnii in mine..nu îmi oferea explicații și scăpa de multe ori că nu își consumă energia pentru mine..dar după ce am fost distrus de tot a venit langa mine și a zis că a greșit..a spus-o la nervi și nu realizează ce spune..și mia zis că tot suferă..i-am pus întrebarea: dacă ești cu maicata și cu dotată te face sa te razi și să te simți mai bine? A răspuns : normal. Și pentru binele ei an fost cu gândul să o las puțin timp cu ai săi..nici eu nu mai suportam dar nu puteam renunța de tot la ea.
Înainte să plece aveam de gând că după ce pleacă ea sa vina înapoi in germania unde trebuia sa vina maicasa cu ea..și era vorba sa îmi caute ea chirie sa ne mutam amândoi când ajunge..dar după ce a plecat eu am inceput sa cred că am murit deja..plângeam de mă miram, cu ce am greșit doamne? Plâns cu pofta. A început să caute motiv de ceartă..a făcut în așa fel încât să spun sa ne despărțim..și i-am văzut în plasa..după ce i-am zis o a zis că e mai bine așa..suferim amândoi.
După aflu că a vorbit cu el și așteptăm doar sa îmi spună că nu ma iubit sa îmi de-a putere să o uit..a zis că mă iubește dar sa gândit mai bine și vrea să ne despărțim..îi e mai bine singura..se simte mai bine așa.
I-am zis că și eu sufăr..daca după două sapt își revine și mă pierde? A zis că e riscul ei..tot discursul am crezut că a intrat Satan in ea..era alta persoana și nu îmi venea să cred.am aflat că a vorbit cu el și ia trimis un video cu el și actuala lui..dar mi sa părut ciudat că ea îl pupa pe obraz și el se uita serios la camera..de parcă nu ar vrea sa o facă geloasa. Spunetimi cum pot trece peste asta? Am mai multe de spus dar mie frică că nu citește nimeni..va zic că acum cat e plecată la maicasa mia zis că a vorbit cu el și că nu se mai împăca cu el..și vrea să rămână singură chiar daca mă iubește..a fost foarte dură cu cuvintele..toate cu sânge rece..era foarte sigură că nu ne mai împăcăm și vorbea așa probabil sa o las in pace. Eu m-am gândit că o spune doar la nervi..și să o las puțin poate se gândește mai bine.am făcut multe pentru ea..am înțeles o de fiecare data, am iertato mereu..am evitat certuri dar când sa spun ceva ce mă deranjează a zis că nu are chef acum că îi somn..a vorbit așa de rece încât știam 800% că nu este ea..era doar diavolul..nu o știam deloc așa..sa gândit doar la ea știind și recunoscând că mă făcut să sufăr. Va rog sa mă ajutați cu un răspuns..va mulțumesc și scuze de roman..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de ajutor.. despre iubita mea?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.