Clickmed
programare rapida la medic

Fara diagnostic?

Durere de cap Dureri musculare Febra
Intrebare postata de Andrei77 cu 3 ani in urma

Buna ziua.

Din 26 februarie am o stare subfebrila, uneori si cu alte simptome. Explic mai jos cum se intampla totul, zilnic.
- Dimineata ma trezesc cu temperatura normala, 36.5. In scurt timp, temperatura incepe sa creasca, fara sa fac vreun efort incat in 2 ore este deja 37.00 si usor creste si ajunge la 37.2. Au fost zile in care a ajuns si la 37.5 dar mai rar iar acest lucru s-e intampla cand ma intorc acasa dupa ce am fost iesit afara.
- Aceasta temperatura sta in jur de 37.2 toata ziua dar seara inceapa sa scada astfel incat dupa 9 seara, pe la 10 este sub 37.
- Pielea, in timpul zilei, cand este si temperatura la 37-37.2 este calda pe burta, piept, frunte si la axile, unde este chiar fierbinte. Seara, cand temperatura scade sub 37 (ajunge pe la 36.5), pielea este rece,
chiar prea rece parca. Noaptea nu transpir, nu curg apele pe mine.
- Dimineata cand ma trezesc, incepe sa se simta si o strangere a pielii pe fata, mai mult pe obraji si zona maxilarului de jos dar si pe frunte. Uneori aceasta strangere a pielii, aceste furnicaturi sau ace mici care inteapa, coboara si pe gat, sub maxilar. Aceste senzatii au diverse intensitati pe parcursul zilei Uneori, seara, se diminueaza sau dispar. Uneori o senzatie de genul asta apare si pe spate, cand acesta si doare. Aceste senzatii pot aparea si seara tarziu, cand temperatura este sub 37. Ele nu aparut in
acelasi timp cu starea subfebrila, aparand dupa o anumita perioada.
- Se intampla, uneori, poate de la temperatura, ca pe obraji, in stanga si dreapta nasului, o zona nu mare, sa se inroseasca.
- In multe dimineti, ma trezesc cu dureri de muschi, cei de deasupra genunchilor. Iar pe parcursul zilei, aceste dureri pot sa dispara sau sa apara mai puternic sau mai incet.
- Dureri de cap, nu foarte puternice dar existente, in zona fruntii si deasupra ochilor, zona piramdei nazale, in spatele urechilor si jos la ceafa, sub occipitali. Uneori durerea coboara din zona urechilor si pe gat in jos, latero-cervical sau sub mandibula, pe gat de parca ar durea glandele sau ganglionii., uneori intampland-se sa imi dea o durere mai mare in acele zone latero cervicale, occipiale si supra-claviculare, un fel de durere ca o strangere. Apare uneori durere si in zona maxilarului de jos, oarecum parca zona maselelor, dintilor. Uneori doare si in zona tamplelor.
- Uneori palmele devin reci si uneori si labele picioarelor.
- Apare senzatia de ochi grei, de apasare pe ochi, nu neaparat si o usturime dar o senzatie ca si cum am stat ore intregi cu ochii in ecranului laptopului. Aceasta senzatie este uneori impreuna si cu o
durere/senzatie care strange capul ca intr-o menghina si care porneste din zona cefei, mai de sus. Dar acesta durere din zona cefei apare si cand nu este apasare pe ochi, cand nu sunt ochii grei. Durerea aceasta este uneori insotita si de acele senzatii de la pielea de pe fata, cu strangere, ace, intepaturi.
- In unele zile apare o durere in spate, la coloana.
- Uneori imi simt tot capul greu ca si cum as fi racit,asa ca o senzatie dupa betie.
Sunt si alte simptome, nu stiu acum, care dintre cele de mai sus sau cele de mai jos au legatura cu o
posibila problema sau sunt independente.
- Nasul infundat destul de tare, mai ales dimineata dar reapare si in timpul zilei. Ueori, cand nasul este foarte infundat se simte presiune in piramida nazala si intre ochi si poate apare o usoara durere de cap.
Senzatia este ca ma strange ceva in jurul nasului, la piramida nazala.
- Stranut care apare aproape in fiecare zi de 1-2-3 ori dar sigur apare cel putin la doua zile.
- Uneori gatul este uscat sau ustura,
- Foarte rar am tusit putin dar poate ca e de la faptul ca am fumat mai mult in perioada asta!

Am facut multe investigatii si analize: eco abdominala, testiculara, tiroidiana, parti moi ganglioni si glande; CT cerebral, sinusuri si pulmonar; analizd de scaun si urina; analize de sange multiple, obisnuite, markeri infectiosi, tumorali, endocrini, frotiu etc.; astept sa iasa si niste analize de boli autoimune). Tot ce am facut a iesit in parametrii normali. Totusi, simptomele continua, de cand ma trezesc incepe sa ma intepe-stranga pielea de pe fata, sa doara capul ca o centura de la ceafa spre tample, cap greu cu apasare pe ochi si subfebrilitate.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fara diagnostic?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Utilizator11605019530 (acum 3 ani)

Nu sunt medic ...am avut si eu acum 7 ani vro 4 luni de zile stare subfevrila e foarte neplacut...mi am facut toate analizele posibile si pana la urma nu s-a gasit nimic nici o boala /infectie dar mi am amintit ca am luat cu ceva timp in urma un omunostimulator nu dau numele din farmacie care cred ca mi a "turat"organusmul astfel ca a ajuns la stere subfebrila alta explicatie nu s a gasit ....in caz ca ai folosit asemenea suplimente ...nu inseamna ca la oricine pot da stare de genul....eu am impartasit o intamplare de a mea

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11605019530
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11605019530
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11620333290 (acum 2 ani)

Ati reusit sa identificati cauza? Si eu ma confunt cu stari subfebrile si senzatie de arsura/usturime a pielii mai ales pe spate si brate dupa infecatarea cu cu covid desi au trecut 6 luni de atunci.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11620333290
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11620333290
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11636064025 (acum 2 ani)

A ti gasit cauza? Am fost infectata cu un streptococ sa dus la inima endocardita( simptomele atunci era febra fara intrerupere) 1 operatie pentru colecisctomie dupa 2 operatii pe cord deschis si dupa covid. Dupa 4 luni de spitalizare ajunsa acasa au inceput subfebrilitatile de 6 luni am subfebrilitatile astea la inceput o singura zi pe luna acum tot la 10 zile am o zi de subfebrilitati. Zeci de analize nici un raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11636064025
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11636064025
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11551175318 (acum un an)

Buna a trecut ceva timp de cand ai postat cum mai esti ai rezolvat cu subfebrilitatea ai descoperit ceva ,a trecut de la sine?sunt in aceaisi situatie...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11551175318
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11551175318
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.