Clickmed
programare rapida la medic

Ipohondrie? Sunt un pic disperat.?

Cancer de colon
Intrebare postata de Utilizator21588510366 cu 3 ani in urma

Acum 5 ani de zile am facut de cateva ori scaun cu sange. M-am fortat de cate ori am facut cu sange. Dupa 5 ani de zile si de cand cu carantina asta, iar am iesit cu sange. Tot asa, m-am fortat. Am cerut parerea unui specialist si mi-a spus ca sa nu cumva sa ma gandesc la cancer sau la alte boli grave si nici sa nu imi fac probleme. Nu am avut nici un caz de cancer in familie. Insa, pe mine ma sperie cancerul colorectal... deci nici nu vreti sa stiti ce episoade de panica am.. acum de vreo 3 zile ies afara jumatate normal jumatate imprastiat. Nu stiu ce sa cred si uneori am si perioade de slabiciune.. eu tind sa cred de fapt ca din cauza panicii pe care o am imi induc anumite stari si ma simt slabit din cauza asta. Intrebarea mea mai precis este urmatoarea. Exista vreo sansa sa dezvolt cancer la colon la varsta de 24 de ani? Fara nici un caz in toata familia, fara nimic altceva.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ipohondrie? Sunt un pic disperat.?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator21588533536 (acum 3 ani)

Salut! Dacă nu simți nici un hemoroid extern e posibil să ai hemoroizi interni care se sparg periodic cînd mergi la wc și iese sîngele. Eu aveam acum o lună 2 hemoroizi de 1 cm fiecare, dureri mari și multă panică. Am dat pe forumul softpedia de tratamentul lui Ilie Abramiuc tf.0745 629 551. (site adresa_web_filtrata /contact/), am comandat alifia PROPHEM, iar acum mai am doar un singur hemoroid de 3 mm, nu mai am nici o durere și am rezolvat problema. Mă feresc de doctori cît pot de mult. Multă sănătate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21588533536
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21588533536
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
aurora (acum un an)

Fratilor, terminati cu p***aile! Terminati cu tratamentele naturiste si alte asemenea ineptii!
Controlul medical este sfant! Indiferent de rezultat, el nu trebuie ocolit. Asta e.
Din pacate pentru mine, stiu ce inseamna sa fii cu sabia lui Damocles deasupra capului. Stiu si din trecut, dar si de acum.
MERGETI LA DOCTORI, NU LA VRACI SAU SFATURI DE PE INTERNET UNDE TOTI SUNT "DOCTORI"!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de aurora
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de aurora
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.