Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa intamplat? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de danieladobrescu cu 8 ani in urma

Buna seara,
am o problema foarte delicata,imi este destul de greu sa vorbesc despre asta sunt foarte speriata si confuza,brusc m am trezit ca toata lumea ma intreaba ce am patit,mi am revenit?apoi am inceput sa pun intrebari dc si cum?toti cei din jur care ma cunosc si cu care am indraznit sa vorbesc despre asta ma intreaba daca m am impacat cu fostul prieten,baiat care dupa o perioada de 2 ani a pus brusc punct relatiei fara explicatii si motive,o saptamana nu am mancat nimic nu puteam,nu dormeam,plangeam...eram atat de trista si dezamagita incat ma schimbat total asta din spusele prietenei mele pt ca eu nu imi aduc aminte,partea cea mai p***a este ca nu imi aduc aminte de el..sau de noi ..ma uit la poze si nu il recunosc.ma sperie foarte tare situatia asta pentru ca nu stiu ce sa intamplat cu mine.vreau sa cer ajutor sa imi amintesc,prietena mea mi aspus ca am suferit un soc foarte puternic.am trecut brusc de la o stare la alta dupa o zi pe alta..vreau sa stiu ce se sa intamplat cu mine si ce pot sa fac sa mi revin.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa intamplat?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Draga Daniela.
In unele situatii foarte traumatizante, creierul pur si simplu se protejeaza si refuza sa aduca in constient amintirile care i-ar provoca suferinta. Poate iti vei aduce aminte atunci cand vei fi pregatita sa faci fata situatiei. Pana atunci ai nevoie de interventie psihoterapeutica si bineinteles de sprijinul familiei.Daca doresti, te astept cu caldura la cabinet, pentru a pune capat acestei suferinte.
Cu drag,
Psih Marina-Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Ceea ce descrii tu in cateva cuvinte trebuie detaliat, astfel incat sa intelegi ce s-a intamplat. Aici nu ai cum sau de unde sa primesti un raspuns edificator. Sigur ca este cel mai bine sa te adresezi unui psihoterapeut. Daca doresti sa discutam imi poti scrie la adresa de mail [email protected]
O seara placuta sa ai!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.